ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού ο Ανσαριφάρντ

Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού ο Ανσαριφάρντ
Ανσαριφάρντ

Ο Μπέντο επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι στα μάτια του ο Ανσαριφάρντ είναι τρίτος στην ιεραρχία των φορ του Ολυμπιακού πίσω από τους Ιντέγε, Καρντόσο. Ο Μανθάτης αν και δεν είναι στο 100%, μπήκε στη 18άδα. Παίζει ο Καπίνο.

Με αγωνία περίμενε την παρουσία του στη 18άδα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά ο Μπέντο επέλεξε να τον αφήσει ξανά εκτός αποστολής. Ο Ιρανός επιθετικός δεν είναι στις επιλογές του προπονητή του για το παιχνίδι με την Ξάνθη, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι στα μάτια του Πορτογάλου είναι στην... 3η θέση της κατάταξης των φορπίσω από Ιντέγιε και Καρντόσο.

Στα αξιοσημείωτα η απουσία του Λεάλι που ανέβασε πυρετό και παρά το γεγονός ότι υπήρχε η αρχική σκέψη να τον περίμενε ο Μπέντο μέχρι την τελευταία στιγμή, προτίμησε τελικά να τον αφήσει έξω από παραμονή του ματς. Κατά συνέπεια, ο Καπίνο θα επιστρέψει στα γκολπόστ μετά από σχεδόν δυόμιση μήνες.

"Μέσα" είναι ο Γιώργος Μανθάτης παρά το αιμάτωμα που είχε από την κλοτσιά του Ιγκλέσιας, ωστόσο, στην τελευταία προπόνηση δεν έδειχνε έτοιμος να παίξει από την αρχή και για αυτό το λόγο περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Ελιουνούσι. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μποτία και Μάρτινς, αλλά και οι Μπουχαλάκης, Τσόρι για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημο: Δανεικός στη Χαλ ο Ελαμπντελαουί
Οι "πονοκέφαλοι" γνωστοί ενόψει Ξάνθης
Μανθάτης: "Να δείξουμε ποιος είναι ο πρωταθλητής"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ