ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός αποστολής οι... συνήθεις ύποπτοι, μίνι έκπληξη με Ίγκορ

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÅÑÊÕÑÁ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÅÑÊÕÑÁ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τους 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο (29/4, 19:00) ανακοίνωσε ο Χρήστος Κόντης. Μέσα ξανά ο Βρουσάι, μίνι έκπληξη με Ίγκορ.

Με την προπόνηση που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το απόγευμα του Σαββάτου (28/4), ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (29/4, 19:00) με τον Παναιτωλικό, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Εκτός αποστολής έμειναν οι... συνήθεις ύποπτοι. Οτζίτζα και Σεμπά δεν υπολογίζονται, οι Ζιλέ, Μποτία και Πάρντο (ήταν και ανέτοιμος με μιάμιση προπόνηση) είναι με το ενάμιση πόδι στην έξοδο και μοιραία δεν μπήκαν στα πλάνα του Χρήστου Κόντη. Την ποινή του εκτίει ο Σισέ, ενώ σε διαδικασία αποκατάστασης μετά την εγχείρηση στον ώμο είναι ο Κούτρης.

Ανδρούτσος, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Φορτούνης, Χατζισαφί, Ανσαριφάρντ, Μάριν, Μαρτίνς, Μιραλάς, Νικολάου, Προτό, Ρομαό, Σίλβα, Ταχτσίδης, Βέργος και Βρουσάι, είναι οι 18 παίκτες που επέλεξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην αποστολή, με τον Βρουσάι να θέτει υποψηφιότητα και για το βασικό σχήμα των "ερυθρολεύκων" κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μίνι έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί η συμμετοχή του Ίγκορ Σίλβα στην αποστολή, αφού ο Βραζιλιάνος δεν έχει γράψει καμία επίσημη εμφάνιση από τον Γενάρη, όταν και αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Γκαζώνουν" από βδομάδα στον Ολυμπιακό για τα μεταγραφικά
Προπονητές Super League: Αυτοί που μένουν κι αυτοί που φεύγουν
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ