ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός αποστολής ο Μάριν με Αστάνα

Εκτός αποστολής ο Μάριν με Αστάνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο γνωστοποίησε τους εκλεκτούς του για τον αγώνα με την Αστάνα το βράδυ της Πέμπτης (20/10, 22:05) και σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μάρκο Μάριν. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού.

Χωρίς τον Μάρκο Μάριν θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον αυριανό (20/10, 22:05) αγώνα με την Αστάνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Πάουλο Μπέντο αποφάσισε να μην πάρει μαζί του τον Γερμανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής και σίγουρα αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως ο Πορτογάλος κόουτς δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του.

Εκτός έμεινε και ο Ντε λα Μπέγια προκειμένου να προφυλαχθεί ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο την προσεχή Κυριακή (23/10, 20:30). Τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρει την θέση του Ισπανού συγκεντρώνει ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος είχε ξεκινήσει και στη Νέα Σμύρνη, έστω και αν αποβλήθηκε στο 76ο λεπτό.

Αντίθετα, επέστρεψε ο Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος θυμίζουμε ότι στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο είχε μείνει εκτός αποστολής από τον Πάουλο Μπέντο για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ