ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός αποστολής Γκρέκο και Ντιόγκο

Εκτός αποστολής Γκρέκο και Ντιόγκο
INTIME SPORTS

Ο Λεάντρο Γκρέκο δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Ζαρντίμ ενόψει Πανθρακικού (Κυριακή 23/9, 20:30), όπως και ο Ντιόγκο. Δείτε τους εκλεκτούς του Πορτογάλου προπονητή.

Μπορεί στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε στο "Καραϊσκάκης" ο Λεάντρο Γκρέκο να πήρε χρόνο συμμετοχής, όμως αυτό δεν πρόκειται να γίνει και την Κυριακή (23/9, 20:30) με τον Πανθρακικό.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Ιταλό μέσο και δεν θα βρίσκεται ούτε στον "ερυθρόλευκο" πάγκο για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος.

Το ίδιο θα συμβεί και με τον Ντιόγκο ο οποίος δεν φαίνεται να υπολογίζεται ( είχε ένα επεισόδιο την Παρασκευή με τον Πάντελιτς ), αλλά και με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο που ακόμη δεν έχει πάρει μέρος σε κάποια αποστολή. Μαζί τους θα είναι οι Ανδρέας Τάτος και Γιάννης Ζαραδούκας, που θα προπονηθούν μόνοι τους την Κυριακή στις 10:30.

Όπως και να 'χει, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προσανατολίζεται να κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Σάλκε και είναι πολύ πιθανόν να δούμε στην βασική ενδεκάδα τον Γιάννη Φετφατζίδη, που δεν έχει πάρει ακόμη χρόνο συμμετοχής.

Στην ενδεκάδα δεν αποκλείεται να δούμε και τον Λιούμπομιρ Φέισα, ενώ λογικά θα διατηρηθεί το δίδυμο στην άμυνα με τους Κοντρέρας και Μανωλά.

Κατά τ' άλλα, στην προπόνηση του Σαββάτου, το πρόγραμμα περιελάμβανε τακτική με δίτερμα και πολλές στημένες φάσεις, όπου συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Την αποστολή αποτελούν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ