ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτεταμένο ροτέισον από Λεμονή με Λεβαδειακό λόγω ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ημιτελικός Κυπέλλου με την «Ένωση» στριφογυρίζει στο μυαλό αρκετών στο Ρέντη και για αυτό το λόγο υπάρχει η αίσθηση ότι ο 57χρονος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο ματς της Κυριακής (9/4).

Από την πρώτη στιγμή ο Τάκης Λεμονής είχε πει στους παίκτες του ότι «όλοι θα χρειαστείτε». Μάλιστα, το είχε προχωρήσει ακόμα περισσότερο και για να τους «φτιάξει» ψυχολογικά τους είχε τονίσει ότι «για να είστε στον Ολυμπιακό, πάει να πει ότι είστε πολύ καλοί ποδοσφαιριστές».

Μέχρι στιγμής ο 57χρονος τεχνικός έχει δείξει με τα όσα έχει πράξει κόντρα σε Πλατανιά και Κέρκυρα, τους έντεκα που σκοπεύει να παρατάξει στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Μ. Πέμπτη (13/4, 19.00).

Οι Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό, Καμπιάσο, Φορτούνης, Μάριν, Σεμπά και Ανσαριφάρντ αναμένεται να βρεθούν σε επτά βράδια στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη. Αυτούς φαίνεται ότι έχει ένα… κλικ πιο μπροστά από τους υπόλοιπους.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, «παίζει» πολύ δυνατά το σενάριο να δούμε την Κυριακή (9/4, 19.00) στην Λιβαδειά έναν Ολυμπιακό με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Για παράδειγμα ο Μποτία θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής. Επίσης, ανάσες αναμένεται να πάρουν οι Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό, Καμπιάσο, Μάριν, Ανσαριφάρντ, ακόμα-ακόμα και ο Φορτούνης.

Μέχρι και ο Παρέδες έχει σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα αντί του Φιγκέιρας, ο οποίος ναι μεν έχει δείξει μέσα στη σεζόν ότι έχει γερά πνευμόνια, αλλά επειδή η σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία, ίσως ο Λεμονής σπεύσει να τον προφυλάξει.

Με λίγα λόγια, οι Ρέτσος, Σισοκό, Μάρτινς, Μπουχαλάκης, Τσόρι, Ελιουνούσι, Μανθάτης και Ανδρούτσος, αλλά και ο Καρντόσο που ξεκίνησε στην Κέρκυρα, ενδέχεται να δουν τα ονόματά τους ακόμα και στο αρχικό σχήμα.

Αυτή η αίσθηση επικρατούσε την Πέμπτη (6/4) παρά το γεγονός ότι ο Λεμονής δεν έκανε την παραμικρή δοκιμή. Μπορεί στην Λιβαδειά με νίκη ο Ολυμπιακός να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι πλέον στο Ρέντη το πιστεύουν ότι ο τίτλος δεν χάνεται με τίποτα. Κατά συνέπεια, το μεγαλύτερο βάρος θα πέσει στον ημιτελικό με την ΑΕΚ, εκεί όπου ο Λεμονής θέλει να έχει όσο το δυνατόν πιο φρέσκους τους θεωρητικά «βασικούς».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ