ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έξω οι Καρντόσο και Σιόβας από τη Νέα Σμύρνη!

Έξω οι Καρντόσο και Σιόβας από τη Νέα Σμύρνη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δύο εκπλήξεις επιφύλαξε η ανακοίνωση της αποστολής για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (15/10, 20.30). Ο Καρντόσο έμεινε εκτός 18άδας και μπήκε στη θέση του ο Πασιένσια, μέσα" ο Ντα Κόστα, έξω ο Σιόβας και ο Ρομαό.

Κρίθηκε ανέτοιμος από τον Πάουλο Μπέντο ο Όσκαρ Καρντόσο και κατά συνέπεια δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης (15/10, 20.30). Ο Παραγουανός φορ θα δει το παιχνίδι από την τηλεόραση, εν αντιθέσει με τον Πασιένσια που θα αποτελέσει την εναλλακτική λύση για την επίθεση πίσω από τον Ιντέγε.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του Ντα Κόστα στη 18άδα παρά την περιπέτειά του με το Μαρόκο. Κατά συνέπεια ούτε τώρα ο Σιόβας επέστρεψε στην αποστολή. Στο μεταξύ έξω για λόγους συντήρησης έμεινε και ο Ρομαό.

Κατά τ' άλλα η αποστολή δεν είχε άλλες εκπλήξεις, καθώς οι Φορτούνης και Ντε Λα Μπέγια δεν είχαν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, ενώ εκτός είναι και ο Πάρντο λόγω οσφυαλγίας. Αντιθέτως, μέσα είναι ο Καμπιάσο που είχε βγάλει κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι μεσοβδόμαδα, αλλά και οι Μπουχαλάκης, Μανθάτης.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πασιένσια, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Last Man-iatis standing
Ο αντί - Φορτούνης και ο Ντε Λα Μπέγια που "τρέχει" για Αστάνα
Φημολογία για άμεσες εξελίξεις με Μανιάτη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ