ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έξω ο Μπουχαλάκης, μέσα ο Μανιάτης!

Έξω ο Μπουχαλάκης, μέσα ο Μανιάτης!
INTIME SPORTS

Ο Κρητικός χαφ του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης, έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου. Μπήκε ο αρχηγός, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει έστω ένα 20λεπτο στο παιχνίδι. Το Sport24.gr στου Ρέντη (VIDEOS).

Ο Μάρκο Σίλβα ενημέρωσε το μεσημέρι της Τρίτης (15/9) σε ποιους ποδοσφαιριστές θα στηριχθεί στην αυριανή (16/9, 21:45) πρεμιέρα του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Μπουχαλάκης τελικά έμεινε εκτός αποστολής, αφού δεν ήταν απολύτως έτοιμος. Μάλιστα, στην τελευταία προπόνηση δεν γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Αντιθέτως, στην 18άδα είναι ο... Μανιάτης, ο οποίος παρεμπιπτόντως επίσης δεν είναι 100% έτοιμος. Μπορεί πάντως να βοηθήσει ένα 20λεπτο, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το Ρέντη. Από εκεί και πέρα, ο Κασάμι θα είναι ο παρτενέρ του Καμπιάσο, όπως ανέφερε το Sport24.gr στη μία τα ξημερώματα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετή τακτική, ενώ δεν έδειξε γενικότερα και πολλά πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα. Μένουμε στα όσα παρουσίασε την Δευτέρα (14/9). Έκανε δοκιμή με Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Κασάμι, Πάρντο, Τσόρι, Ερνάνι και Ιντέγιε. Θέση διεκδικούν και οι Φινμπόγκασον, Φορτούνης.

Η αποστολή αποτελείται από τους Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνη, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μανιάτη, Μαζουακού, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβα.

Το Sport24.gr βρέθηκε στα πρώτα 15 λεπτά της προπόνησης που ήταν ανοιχτά για τους εκπροσώπους του Τύπου:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ