ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έξι βαθμοί, ένας στόπερ και ένας εξτρέμ

Έξι βαθμοί, ένας στόπερ και ένας εξτρέμ
INTIME SPORTS

Ο ρόλος του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ηρεμία στον Ολυμπιακό, πρωταρχικός στόχος το πρωτάθλημα και οι μεταγραφικοί στόχοι του Ιανουαρίου.

H μπόρα πέρασε. Η ανωτερότητα της Ατλέτικο δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να διεκδικήσει το παραμικρό στο "Βιθέντε Καλντερόν" και στον Πειραιά θέλουν πλέον 6 βαθμούς στα ματς με την Κέρκυρα και τον ΠΑΟΚ, ενώ ψάχνουν για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έναν εξτρέμ και έναν στόπερ.

Για να ηρεμήσει το κλίμα, σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης που ενήργησε ως πυροσβέστης, όταν μετά το τέλος του ματς πήγε στους οπαδούς του Ολυμπιακού, απάντησε σε απορίες τους, υποσχέθηκε μεταγραφές και αποθεώθηκε στη συνέχεια τόσο έξω από το "Βιθέντε Καλντερόν", όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η επιστροφή στην κορυφή είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό και για να τα καταφέρει πρέπει να κερδίσει το μεσημέρι της Κυριακής στην Κέρκυρα την τοπική ομάδα και την Τετάρτη στον Πειραιά τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Εκεί στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον και μετά το αποψινό ρεπό, ο Μίτσελ αναμένεται να δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες, να δοκιμάσει νέους και να εκμεταλλευτεί όλα τα όπλα του. Βέβαια το μυαλό όλων είναι στο ματς με την Κέρκυρα και το ροτέισον θα γίνει με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς κι όχι την ξεκούραση των ποδοσφαιριστών.

Στην Κέρκυρα επομένως μπορεί να δούμε τον Μπενίτες στη θέση του ντεφορμαρισμένου τον τελευταίο καιρό Μητρογλου, αφού ο Παραγουανός είναι υγιής, πήγε στην Μαδρίτη, αλλά αποκλείσθηκε από το ματς με την Ατλέτικο, γιατί δεν είναι έτοιμος για τόσο υψηλό επίπεδο. Στο νησί των Φαιάκων εξάλλου, δεν αποκλείεται να δούμε και τον Διαμαντάκο, που τον τελευταίο καιρό παρακολουθεί από τον πάγκο.

Στους υποψήφιους για την ενδεκάδα και οι Φορτούνης, Αυλωνίτης, ενώ ο Μίτσελ με δεδομένο οτι θα επανέλθει σε ελληνικό σύστημα με εξτρέμ, δεν αποκλείεται να εμπιστευθεί κάποιον από τους Ντοσεβί, Γκαζαριάν.

Όσον αφορά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Ολυμπιακός εντόπισε τα προβλήματα του στο κέντρο της άμυνας και στις άκρες της επίθεσης και θα κινηθεί για την απόκτηση δυο παικτών, που θα ενισχύσουν την ομάδα τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη, όποιο κι αν είναι το όνομα της διοργάνωσης.

Το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί στον Ολυμπιακό είναι η επιστροφή του Κάμπελ, αλλά ο Κοσταρικανός δύσκολα θα προτιμήσει τον Πειραιά, όταν γι αυτόν ενδιαφέρονται ομάδες όπως η Μίλαν, η Ίντερ, η Μπενφίκα, αλλά και η Γαλατά Σεράι. Και συν τοις άλλοις μετράει και η γνώμη της Άρσεναλ, που πρόσφατα θέλει να δώσει τον Κάμπελ στην Σπόρτιγκ Λισσαβώνας, ως έμψυχο αντάλλαγμα για τον πορτογαλοαγκολέζο αμυντικό χαφ Γουίλιαμ Καρβάλιο.

Όσον αφορά το σκοράρισμα, ναι μεν υπάρχει δυστοκία , αλλά αποδίδεται περισσότερο στην απουσία αποδοτικών εξτρέμ που θα βοηθήσουν τα σέντερ φορ, ενώ δίνει ελπίδες για κάτι καλύτερο η επιστροφή του Μπενίτες.

Για τον Πουλίδο δεν θα ξαναγράψουμε, γιατί θα προκαλέσουμε θυμηδία , αν και στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι θα τον έχουν τον Ιανουάριο με έκδοση προσωρινού δελτίου...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ