ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έξι ποδοσφαιριστές στην Εθνική Παίδων

Έξι ποδοσφαιριστές στην Εθνική Παίδων
INTIME SPORTS

Με 6 ποδοσφαιριστές του θα ενισχύσει την Εθνική Παίδων (Κ-17) ο Ολυμπιακός για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Με Πλατανιά το Σάββατο (12/9, 11:00) οι Νέοι.

Έξι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα Παίδων (Κ-17) για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν από τις 16 έως τις 28 Σεπτεμβρίου.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι: Καμπετσής Αργύρης, Τσιμπούκας Θωμάς, Γιανναράκης Αθανάσιος, Ξενιτίδης Γεώργιος, Κωστανάσιος Αθανάσιος, Νεοφυτίδης Γεώργιος.

Με Πλατανιά οι Νέοι

Τον τελευταίο τους αγώνα πριν από την πρεμιέρα του Youth League με την Μπάγερν Μονάχου δίνουν το Σάββατο (12/9) οι Νέοι του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα "φιλοξενεί" στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη τον Πλατανιά σε αγώνα της 3ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 με στόχο να συνεχίσουν νικηφόρα την διοργάνωση.

Οι Γιώργος Μανθάτης και Θανάσης Ανδρούτσος, ποδοσφαιριστές της Κ-20 που έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, ξεκίνησαν πριν από 10 χρόνια στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και συναντήθηκαν με τα παιδιά της Κ-10 και της Κ-9.

Ο εκ των αρχηγών της Κ-20, Γιώργος Μανθάτης, τόνισε τα εξής στα παιδιά: "Είναι μεγάλη τύχη να είστε στον Ολυμπιακό. Εδώ που τώρα είστε εσείς πριν από δέκα χρόνια ήμασταν εμείς. Να ακούτε τους προπονητές σας και θα μάθετε πολλά που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον".

Προπονητής στη Σχολή Βάρης ο Κοψαχείλης

Στην πρόσληψη του Σωκράτη Κοψαχείλη προχώρησε η Σχολή του Ολυμπιακού στη Βάρη. Ο παλιός διεθνής τερματοφύλακας που έχει αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA pro goalkeeping και ξεκίνησε συνεργασία με την Σχολή των Πειραιωτών, με στόχο την δημιουργία Ακαδημίας Τερματοφυλάκων.

Η Σχολή Βάρης και ο επικεφαλής της Γιώργος Αγγελάκης επενδύουν στην σημαντική θέση του τερματοφύλακα και ήδη έχουν αρχίσει εγγραφές για το νέο τμήμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ