ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξελίξεις από βδομάδα με Φιγκέιρας

Εξελίξεις από βδομάδα με Φιγκέιρας

O Ντιόγκο Φιγκέιρας βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και οι συζητήσεις με τις εμπλεκόμενες πλευρές θα ενταθούν την ερχόμενη εβδομάδα, όταν η Σεβίλλη θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ο Λεάντρο Σαλίνο δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, για τους Αρτούρ Μαζουακού και Ομάρ Ελαμπντελαουί θα φτάσουν προτάσεις στο Λιμάνι, επομένως η ενίσχυση στις θέσεις των πλάγιων μπακ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη για τους Πειραιώτες.

Στο στάδιο που βρισκόμαστε είναι δεδομένο ότι μια περίπτωση που έχει ξεχωρίσει ο Μάρκο Σίλβα είναι αυτή του Ντιόγκο Φιγκέιρας. Του 25χρονου μπακ της Σεβίλλης, που αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τζένοα (10 συμμετοχές) και το πρωτάθλημα της Serie A στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, ενώ στο δεύτερο μέτρησε μόλις 5 (4 στο πρωτάθλημα και 1 στο Europa League) με την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 30/06/2017, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα συνεχίσει στην Σεβίλλη και η τελευταία θα κοιτάξει να τον πουλήσει τώρα προκειμένου να βάλει ευρώ στα ταμεία της. Η χρηματιστηριακή αξία του Φιγκέιρας κυμαίνεται στα 3 εκατ. ευρώ, όμως από τη στιγμή που έχει το δικαίωμα να υπογράψει ως ελεύθερος από τον επόμενο Γενάρη, η Σεβίλλη δεν μπορεί να ελπίζει σε περισσότερα από τα μισά.

Ο Πορτογάλος μπακ αγωνίζεται κυρίως στα δεξιά της άμυνας, έχει κάνει κάμποσες συμμετοχές ως αριστερός μπακ και λιγότερες ακόμη και ως δεξιός χαφ. Ο Μάρκο Σίλβα έχει ολοκληρωμένη άποψη για τον συμπατριώτη του και έχει προκρίνει την περίπτωση του για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Επαφές έχουν ήδη γίνει ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, κυρίως όσον αφορά το ενδιαφέρον που εξέφρασε ο Ολυμπιακός για τον παίκτη. Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εντείνουν τις συζητήσεις τους με τους εκπροσώπους του Φιγκέιρας και την διοίκηση της Σεβίλλης την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι Ανδαλουσιάνοι κατέκτησαν το Europa League για τρίτη σερί φορά φέτος και θα διεκδικήσουν το Copa del Rey στον τελικό με την Μπαρτσελόνα. Η διοίκηση της Σεβίλλης έχει διαμηνύσει στον Χοσέ Ροντρίγκεθ Μπαστέρ, ατζέντη του Πορτογάλου μπακ, ότι θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πριν ξεκινήσει σοβαρή κουβέντα για το μέλλον του πελάτη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο σχεδιασμός επί τάπητος
"Συνεργάτιδα του Μαρινάκη λειτουργεί ήδη ως σύμβουλος της Νότιγχαμ"
Τι κρατάει, τι πετάει ο Σίλβα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ