ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξακολουθεί να παίζει του Ντε Λα Μπέγια

Εξακολουθεί να παίζει του Ντε Λα Μπέγια

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά για αριστερό μπακ και ο Ντε Λα Μπέγια είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζεται. Τι συμβαίνει με τους τερματοφύλακες.

Με το που γνωστοποιήθηκε η πρόσληψη του Βίκτορ από τον Ολυμπιακό, ήταν λογικό και επόμενο να αρχίσουν στην Ισπανία να γράφουν διάφορα ονόματα. Η "As" έγραψε το μεσημέρι ότι ο Ντε Λα Μπέγια δεν έχει βγει από τα ερυθρόλευκα “ραντάρ”. Πράγματι, έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.

Ο αριστερός μπακ της Σοσιεδάδ ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού επί Σίλβα και εξακολουθεί να είναι και τώρα επί Βίκτορ. Απλώς, για να συμβεί το οτιδήποτε, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να αποχωρήσει ένας από τους υπάρχοντες αριστερούς μπακ, δηλαδή ο Μαζουακού. Ακόμα όμως δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ κάποια πρόταση ικανοποιητική. Σίγουρα όμως ο Ντε Λα Μπέγια δεν είναι ο μοναδικός που κοιτάζουν οι "ερυθρόλευκοι".

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον 23χρονο διεθνή Ουκρανό γκολκίπερ της Σαχτάρ, Μικίτα Σεβτσένκο που κυκλοφόρησε στα τοπικά ΜΜΕ, είναι μία περίπτωση που μπορεί να απασχολήσει τον Ολυμπιακό. Όπως φυσικά και ο Γκουίτα της Χετάφε.

Σε γενικές γραμμές αναμένεται ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από την ΠΑΕ. Οπότε, οι όποιες εξελίξεις, πάνε από βδομάδα. Υπάρχει πάντως η αίσθηση ότι σε πρώτο πλάνο είναι η άμεση απόκτηση ενός τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Καπίνο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ