ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Eξαφανισμένος ο Μπλαχίν

Eξαφανισμένος ο Μπλαχίν

Η δημοσιογράφος Ιρίνα Κοζιούπα τονίζει με δηλώσεις της στο Sport24.gr πως στο Κίεβο θεωρούν φαβορί τον Ολυμπιακό ενώ εκτιμούν πως η Ντνίπρο θα έχει μόνο 5.000 θεατές στο πλευρό της.

Μετά τη συνέντευηξη Τύπου του Περέιρα, συζητήσαμε με την δημοσιογράφο Ιρίνα Κοζιούπα της ιστοσελίδας "gazzetta.ua" και μας πληροφόρησε ότι στο Κίεβο θεωρούν φαβορί τον Ολυμπιακό στην αποψινή συνάντηση με τη Ντίπρο, το Ολιμπίσκι μετά βίας θα έχει 5.000 θεατές, ενώ όλοι οι δημοσιογράφοι αναζητούν τον Όλεγκ Μπλαχίν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ: Γιώργος Περπερίδης - Στέφανος Λεμονίδης

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και το ματς του Γιουρόπα Λιγκ. "Στην Ουκρανία θεωρούμε ότι φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, έστω με ποσοστά 60-40, αφού είναι σε διαρκή αγωνιστική δράση και οι παίκτες του έχουν τεράστια εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ. Αντίθετα, η Ντνίπρο είναι πολλές εβδομάδες σε απραξία, έκανε βέβαια κάποια φιλικά και προετοιμασία στην Τουρκία, αλλά αυτό δεν αρκεί για να κοντράρει τον Ολυμπιακό.

Ένα άλλο μειονέκτημα της Ντνίπρο είναι ότι δεν παίζει στην έδρα της, το γήπεδο της βομβαρδίστηκε από τους Ρώσους και για λόγους ασφαλείας μεταφέρθηκε το ματς στο Κίεβο. Με δυσκολία θα έχει 5.000 υποστηρικτές στο Ολιμπίσκι και ποντάρει περισσότερο στους οπαδούς της Διναμό Κιέβου που είναι αδελφοποιημένοι, με αυτούς της Ντνίπρο.

Ο καιρός εξάλλου δεν επιτρέπει εκδρομές, η διαδρομή είναι δυο ώρες, αλλά υπάρχει και το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης. Δυστυχώς η χώρα μας δοκιμάζεται, ο πόλεμος μας έχει βγάλει εκτός προγράμματος και όπως είναι φυσικό δεν υπάρχει η πολυτέλεια να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Πάλι καλά που τον τελευταίο καιρό έγινε εκεχειρία, η ανασφάλεια όμως δεν έφυγε . Μη βλέπετε στο Κίεβο που είναι όλα ήρεμα. Πολύς κόσμος έχει συγγενείς και φίλους στην εμπόλεμη ζώνη".

Για τον Όλεγκ Μπλαχίν "δεν έχει καλές σχέσεις με τους δημοσιογράφους, πρέπει να το γνωρίζετε κι εσείς από την εποχή που δούλευε στον Ολυμπιακό. Εμείς του κάναμε σκληρή κριτική επειδή πέρυσι δεν έφερε καλά αποτελέσματα με τη Διναμό, γι αυτό και απολύθηκε. Θεωρείται πώς η μεγάλη μορφή του ουκρανικού ποδοσφαίρου, αφού ήταν το πρώτο βιολί στη μεγάλη ομάδα της Σοβιετικής Ένωσης. Οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές όμως , δεν γίνονται και σπουδαίοι προπονητές".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ