ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ο Λεμονής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ICON

Ο Τάκης Λεμονής θα προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, ενώ ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή από τους παίκτες του εξαιτίας της αλλαγής προπονητή στους Βοιωτούς.

Ο Λεβαδειακός παίζει τα... ρέστα του με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (9/4, 19:00), αφού παλεύει με νύχια και με δόντια για την παραμονή, είναι ισόβαθμος στους 22 βαθμούς με τον Ηρακλή και κάθε ματς από τα τρία που απομένουν, είναι οριακά και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για βαθμολογική απώλεια.

Χθες (8/4), ο Γιάννης Χριστόπουλος αποτέλεσε παρελθόν από τους Βοιωτούς μετά την ήττα από τον "γηραιό" με 1-0 και θα πάνε με τον Δημήτρη Φαράντο στο ματς με τον Ολυμπιακό. Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον 57χρονο κόουτς των Πειραιωτών και το επισήμανε στους παίκτες του στην προπόνηση.

"Ο Λεβαδειακός προχώρησε σε αλλαγή προπονητή και αυτό κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο επικίνδυνο. Θα πρέπει όλοι να είστε προσεκτικοί", τους τόνισε ο Λεμονής, γνωρίζοντας ότι πάντα μια αλλαγή στον πάγκο επιδρά στην ψυχολογία και αποτυπώνεται στο χορτάρι, γι' αυτό και ζήτησε προσοχή απ' όλους.

Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς στη Λιβαδειά, ό,τι και αν γίνει στα άλλα ματς, θα στεφθεί πρωταθλητής για 44η φορά στην ιστορία του, καθώς δεν θα καλύπτεται η διαφορά στα δυο ματς που θα απομένουν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ