ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκπρόσωπος Οφόε: "Δεν είναι σε διακοπές, τον επηρέασε η ληστεία"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Εκπρόσωπος του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε αναφέρθηκε στο μέλλον του πελάτη του, είπε πως δεν είναι σε διακοπές και πως τον επηρέασε η ληστεία στο σπίτι του. Η Άντερλεχτ ενδιαφέρεται για τον Μπιορν Ένχελς.

Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε μαζί με τον Σεμπά ήταν οι δυο πρώτοι παίκτες που ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται και πως ουσιαστικά είναι εκτός ομάδας. Ο πρώτος, δε, προπονείται μόνος του αυτές τις ημέρες και περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του. Όσο για τον Βραζιλιάνο, έπειτα από μια τριετία θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Άνθρωπος του γραφείου που εκπροσωπεί τον Οφόε, μίλησε στο "RMC Sport" για τον πελάτη του και ανέφερε πως ο παίκτης δεν είναι σε διακοπές και πως θα γίνουν οι κινήσεις που προβλέπονται για τα δικαιώματά του. Παράλληλα, είπε πως τον επηρέασε η ληστεία στο σπίτι του πριν μερικούς μήνες.

"Ο Οτζίτζα είχε κακή τύχη. Ο ίδιος και η οικογένειά του επηρεάστηκαν πολύ από τη ληστεία στο σπίτι τους. Αυτό επηρέασε και την απόδοσή του. Ο Οτζίτζα δεν είναι σε διακοπές, παρά τα όσα έχουν ειπωθεί και αναμένουμε τις εξελίξεις. Θα δούμε ποιες κινήσεις θα κάνουμε και το τι προβλέπεται, αν δεν γυρίσει άμεσα στη δουλειά του. Θα ενεργήσουμε ανάλογα", ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του παίκτη.

Η ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΧΕΛΣ

Εξάλλου, ο Μπιόρν Ένγκελς είναι ένας από τους παίκτες που βλέπουν την κλεψύδρα να αδειάζει και να μην στεριώνει στον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος σέντερ μπακ κοιτάζει και τις εναλλακτικές του, με την Άντερλεχτ να βρίσκεται στο παιχνίδι της απόκτησής του το προσεχές καλοκαίρι.

Η ιστοσελίδα nieuwsblad.de, αναφέρει πως ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας των Βρυξελλών, Λουκ Ντεβρό, έχει τσεκαρισμένο στη λίστα του τον Ένγκελς και δεν αποκλείεται να γίνει κρούση στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε βέβαια πως οι Πειραιώτες έδωσαν 7.000.000 ευρώ στη Μπριζ για να τον κάνουν δικό τους και έχει σημασία τα χρήματα που θα προσφέρει η Άντερλεχτ για τον ποδοσφαιριστή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ