ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έκπληξη με Γιουσούφ Σαμπαλί ο Ολυμπιακός

Έκπληξη με Γιουσούφ Σαμπαλί ο Ολυμπιακός

Κοντά στην απόκτηση του Γιουσούφ Σαμπαλί είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία. Ο 22χρονος μπακ ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν και έπαιξε δανεικός στην Εβιάν τις δύο τελευταίες σεζόν.

Μπαίνοντας στην εβδομάδα του τελικού του Κυπέλλου με την Ξάνθη, στο Λιμάνι είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ασχοληθούν με μεταγραφικές υποθέσεις, καθώς αυτό που είχε σημασία ήταν η καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας και η απόλυτη συγκέντρωση για το ματς του Σαββάτου (23/5, 20:30) στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο αν λάβουμε υπόψιν τις πληροφορίες που έρχονται από την Γαλλία, τότε οι "ερυθρόλευκοι" είναι κοντά σε μια μεταγραφική έκπληξη που ακούει στο όνομα του Γιουσούφ Σαμπαλί.

Εφόσον ευσταθούν τα όσα λένε οι Γάλλοι, οι επαφές του Ολυμπιακού με τον παίκτη είναι σε προχωρημένο στάδιο και ο 22χρονος (5/3/1993), διεθνής με την Κ-21 των "τρικολόρ", αμυντικός είναι μια περίπτωση που βρίσκεται στα χέρια των Πειραιωτών.

Ο Σαμπαλί ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως στο Παρίσι δεν βρήκε χώρο να αγωνιστεί και τις τελευταίες δύο σεζόν έπαιζε δανεικός στην Εβιάν, με σύνολο 65 συμμετοχές στο Championnat. Είναι ποδοσφαιριστής στο στυλ του Αρτούρ Μαζουακού, ένας μπακ με επιθετικές αρετές, που μπορεί να παίξει στα δύο άκρα της άμυνας αλλά και στην μεσαία γραμμή, με όπλο την ταχύτητα και την καλή τεχνική του. Στην Εβιάν αγωνίστηκε κυρίως ως αριστερός μπακ αυτή την διετία και μένει να αποδειχθεί αν όντως έχουν βάση τα λεγόμενα των Γάλλων που βλέπουν τον παίκτη "αγκαλιά" με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ