ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έκλεψαν το σπίτι του Καρσελά στη Βουλιαγμένη!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Καρσελά, Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Δεν είναι μόνο οι Εμενίκε, Οτζίτζα Οφόε και Ελαμπντελαουί, που έπεσαν πρόσφατα θύματα διαρρηκτών αλλά αυτό συνέβη και στον Καρσελά. Στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ήταν ο παίκτης την ώρα της κλοπής.

Απέναντι σε μια δυσάρεστη κατάσταση βρέθηκε ο Μεχντί Καρσελά προ ημερών, ο οποίος βρήκε το σπίτι του στη Βουλιαγμένη παραβιασμένο, επιστρέφοντας από την προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Μόλις το Σάββατο (11/11) έγινε γνωστό ότι θύματα διαρρηκτών έπεσαν τόσο ο Οτζίτζα Οφόε, όσο και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τη σπείρα (όπως και πιστεύει και η αστυνομία) να αποσπά κοσμήματα, χρήματα αλλά και ακριβά ρούχα από τις οικίες τους.

Όπως στην περίπτωση του Βέλγου και του Νορβηγού, έτσι και σε αυτή του Καρσελά, ήταν ένα από τα παράθυρα του σπιτιού που είχε παραβιαστεί για την είσοδο των διαρρηκτών. Το περιστατικό με τον Μαροκινό συνέβη στις 30 Οκτωβρίου, όταν οι διαρρήκτες αφαίρεσαν από το υπνοδωμάτιο ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο οι Αρχές βρήκαν παρατημένο (και ανοιγμένο φυσικά) περίπου 400 μέτρα μακριά από την οικία.

Θυμίζουμε ότι με παρόμοιο τρόπο το τελευταίο διάστημα σημειώθηκαν κλοπές στο σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη και του Σέρχιο Αραούχο, με την Αστυνομία να οδηγείται στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για σπείρα -και μάλιστα με μέλη... έμπειρα στο έγκλημα- που έχει σημαδέψει ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Photo credits: EUROKINISSΙ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ