ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δικός μας ο Μπόατενγκ", λέει ο Ολυμπιακός

"Δικός μας ο Μπόατενγκ", λέει ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ που έκανε προπονήσεις επί περίπου δύο μήνες στου Ρέντη, υπέγραψε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φούλαμ. Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι ο παίκτης είναι δικός του και δεν υφίσταται κανένα θέμα.

Το love story και η συμβίωση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ντέρεκ Μπόατενγκ τελείωσε πριν καλά καλά αρχίσει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα αγγλικών ιστοσελίδων "έκλεισε" στη Φουλαμ. Κάτι, πάντως, που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τον Ολυμπιακό.

Ο Γκανέζος μέσος, έφτασε στην Ελλάδα στις αρχές Φλεβάρη για λογαριασμό της ομάδας του Πειραιά, φόρεσε την ερυθρόλευκη φόρμα, αλλά δεν αγωνίστηκε ούτε σ' ένα ματς με την εμφάνιση του συλλόγου.

Έπειτα από περίπου 2μιση μήνες αναμονής και προπονήσεων στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ντέρεκ Μπόατενγκ ετοιμάζει βαλίτσες για Αγγλία, καθώς συμφώνησε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φούλαμ. Εκεί πιθανότατα να βρει έναν παλιό του συμπαίκτη. Ο λόγος για τον Γιώργο Καραγκούνη, με τον οποίο συνυπήρξαν στον Παναθηναϊκό.

Αυτό, βέβαια, θα συμβεί εφόσον ισχύουν τα δημοσιεύματα από την Αγγλία. Γιατί από τον Ολυμπιακό αυτό που τονιζόταν ήταν ότι "ο Μπόατενγκ δεν μας έχει πει κάτι" και πως "περιμένουμε ακόμη την οριστική απόφαση του CAS".

Ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι ο παίκτης είναι δικός του και δεν υπάρχει κανένα θέμα μετακόμισης του παίκτη στην Φούλαμ.

Σημειώνεται, πάντως, ότι ο Μπόατενγκ είχε επισκεφθεί την Αγγλία και τον χειμώνα για ιατρικές εξετάσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ