ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έκλεισε στη Χαλ ο Ελαμπντελαουί

Έκλεισε στη Χαλ ο Ελαμπντελαουί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συμφωνία επήλθε ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Χαλ για την παραχώρηση του Ελαμπντελαουί στον αγγλικό σύλλογο. Στο Νησί ο Νορβηγός την Πέμπτη (19/1) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Διακαή πόθο του Μάρκο Σίλβα, για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας της Χαλ, αποτελούσε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και όπως όλα δείχνουν οι δυο τους θα συνεργαστούν ξανά, αυτή τη φορά σε ένα πρωτάθλημα όπως της Premier League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός με τον Νορβηγό διεθνή μπακ έμειναν χώρια μόλις για ένα εξάμηνο, αφού μετά τον Ολυμπιακό θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν εκ νέου στον ίδιο σύλλογο. Οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τις "τίγρεις" για την παραχώρηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί και ουσιαστικά απομένει να διευθετηθούν λεπτομέρειες για την ανακοίνωση της μεταγραφής.

Ο Ελαμπντελαουί ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Νησί, αφού αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη (19/1) και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Χαλ. Λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον αγγλικό σύλλογο δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο αφορά δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην Αγγλία έκαναν λόγο για ποσό πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ για την περίοδο δανεισμού του παίκτη και ρήτρα αγοράς που θα ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπιφουμά, η απειλή για τον Ολυμπιακό
Μήνυμα Τσόρι στο instagram με ενδιαφέρουσα φωτογραφία
Ο Αυλωνίτης για τον "αδερφό" του, Μιλιβόγεβιτς
Αποτελέσματα Poll: Αυτή είναι η καλύτερη 11άδα του πρώτου γύρου!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ