ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έκλεισε Καμπιάσο ο Ολυμπιακός

Έκλεισε Καμπιάσο ο Ολυμπιακός
© GETTY IMAGES EUROPE

Όπως όλα δείχνουν, η μεταγραφή του Εστέμπαν Καμπιάσο στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και ο Αργεντίνος διεθνής μέσος θα αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα από τη νέα σεζόν.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Εστέμπαν Καμπιάσο. Άνθρωπος των Πειραιωτών βρέθηκε την Πέμπτη (6/8) στην Ιταλία και σύμφωνα με πληροφορίες ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την πλευρά του Αργεντίνου διεθνή μέσου.

Το πλέον πιθανό σενάριο θέλει τον Καμπιάσο να υπογράφει για 1+1 χρόνια στον Ολυμπιακό, έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ ετήσια αποζημίωση συν τα μπόνους κατάκτησης στόχων.

Ο ατζέντης του 35χρονου μέσου περίμενε προτάσεις από συλλόγους του MLS, ωστόσο ο ίδιος ο Καμπιάσο ξεκαθάρισε ότι προτιμά την προοπτική του Ολυμπιακού και της συμμετοχής του στο Champions League.

Ουσιαστικά απομένουν λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η τελική συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Καμπιάσο, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που ουσιαστικά θεωρείται απίθανο να χαλάσει η προοπτική συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει για την ώρα τις εξελίξεις, ωστόσο το πλέον πιθανό ενδεχόμενο είναι την Παρασκευή (7/8) ο Καμπιάσο να έρθει στην Ελλάδα, ολοκληρώνοντας την μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ