ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκδίκαση της καταγγελίας, "επίθεση" UEFA σε ΠΑΟ

Εκδίκαση της καταγγελίας, "επίθεση" UEFA σε ΠΑΟ
INTIME SPORTS

Εκδικάστηκε στο CAS η προσφυγή του ΠΑΟ και σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού η UEFA τήρησε ιδιαίτερα σκληρή στάση απέναντι στους "πράσινους" για την καταγγελία.

Την Παρασκευή (21/8). παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων, εκδικάστηκε στο CAS η προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης της UEFA, η οποία αφορούσε την συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League 2015-16.

Την Δευτέρα (24/8) αναμένεται η τελική απόφαση, ωστόσο σύμφωνα με την εικόνα που σχημάτισαν οι "ερυθρόλευκοι" από την διαδικασία αλλά και τα όσα ειπώθηκαν στο περιθώριο της εκδίκασης, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας ( όπως προέκυπτε και από το μίτινγκ στις 23 Ιουλίου) ενώ οι άνθρωποι της UEFA τήρησαν σκληρή στάση με επιθετικές εκφράσεις απέναντι στους "πράσινους" για την καταγγελία.

Στο Λιμάνι είναι κατηγορηματικοί ότι οι αξιωματούχοι της UEFA ξεκαθάρισαν ότι δεν βρίσκουν το παραμικρό στοιχείο που εμπλέκει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ή τον σύλλογο σε κάτι αξιόποινο, προσθέτοντας ότι δεν γίνεται τόσο σοβαρές υποθέσεις να στέκονται σε ερμηνεία φράσεων από τον οποιονδήποτε.

Στάση αναμονής από τον ΠΑΟ

Την ίδια στιγμή, στον Παναθηναϊκό υπενθύμιζαν ότι σέβονται τους θεσμούς και τη λειτουργία τους, συνεπώς δεν σκοπεύουν να τοποθετηθούν επισήμως ή με διαρροές με κρίσεις επί της διαδικασίας, καθώς και με συμπεριφορές που δεν συνάδουν με τη σοβαρότητα των θεσμών και τις καταστάσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ