ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Είχε παραιτηθεί από το πρωί ο Γκαρθία

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όσκαρ Γκαρθία παραιτήθηκε από το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (3/4), στην προπόνηση της οποίας αποχαιρέτησε τους παίκτες. Ο Ισπανός είχε πάρει την απόφασή του μετά την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη τη Μεγάλη Δευτέρα (2/4).

Το βράδυ της Τρίτης (3/4) ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Όσκαρ Γκαρθία. Έτσι, τους "ερυθρόλευκους" θα καθοδηγήσει στις τέσσερις εναπομείνασες "στροφές" της Super League Σουρωτή ως υπηρεσιακός τεχνικός ο Χρήστος Κόντης με βοηθό τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Καταλανός προπονητής παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πειραιά το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (3/4). Μάλιστα, η πρωινή προπόνηση δεν διεξήχθη υπό τις οδηγίες του.

Ο Όσκαρ Γκαρθία βρέθηκε στου Ρέντη κι αποχαιρέτησε τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ουσιαστικά, έλαβε την απόφασή του μετά την "εκρηκτική" ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη τη Μεγάλη Δευτέρα (2/4) όταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πρόστιμο ύψους 400.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές για τις εμφανίσεις κόντρα σε Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό και προανήγγειλε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν με την Κ20.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΨΗΦΙΣΕ: Ποιος φταίει περισσότερο για την φετινή πορεία του Ολυμπιακού;
Νιώθουν ασφαλείς στην τοποθεσία Αθλητικό Κέντρο Ρέντη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ