ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Είχε δοκιμαστεί στον Ολυμπιακό ο Μάια

Είχε δοκιμαστεί στον Ολυμπιακό ο Μάια

Μεταξύ των θυμάτων στην αεροπορική τραγωδία με την αποστολή της Σαπεκοένσε ήταν και ο Αρτούρ Μάια, που είχε δοκιμαστεί στον Ολυμπιακό τον χειμώνα του 2011.

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά την συντριβή του αεροσκάφους στην Κολομβία, που μετέφερε την αποστολή της Σαπεκοένσε για την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Νασιονάλ.

Μεταξύ των θυμάτων της τραγωδίας ήταν και ένας παίκτης που συνδέεται με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τον Αρτούρ Μάια, ο οποίος τον χειμώνα του 2011 είχε φορέσει την προπονητική φανέλα των Πειραιωτών, παίζοντας και σε ένα ματς των Νέων.

"Ο Αρτούρ αγωνίστηκε με την ομάδα των νέων και τη Δευτέρα, ξεκίνησε προπονήσεις με εμάς. Είναι σπουδαίο ταλέντο και έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του", είχε δηλώσει τότε ο Ντουντού Σεαρένσε, ο συμπατριώτης του Βραζιλιάνος μέσος που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Στα 18 του τότε θεωρούνταν ανερχόμενο ταλέντο στην Βραζιλία (είχε περάσει από τις "μικρές" εθνικές της χώρας), χωρίς να έχει την ανάλογη εξέλιξη. Ήταν μια εισήγηση του Ινιάκι Ιμπάνιεθ, μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε που καθόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Δεν προχώρησε η υπόθεση του και επέστρεψε στην πατρίδα του, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Βιτόρια. Αγωνίστηκε επίσης με τις φανέλες των Ζόινβιλ, Αμέρικα, Φλαμένγκο, Καβασάκι και φυσικά αυτή της Σαπεκοένσε, μέχρι που ανέβηκε μαζί με τους συμπαίκτες του στο αεροπλάνο που συνετρίβη τα ξημερώματα στην Κολομβία...

Είχε δοκιμαστεί στον Ολυμπιακό ο Μάια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ακρωτηριάστηκε ο διασωθείς τερματοφύλακας της Σαπεκοένσε
Η ανατριχιαστική δήλωση του προπονητή της Σαπεκόενσε
Ο γιος του προπονητή της Σαπεκοένσε δεν ταξίδεψε λόγω διαβατηρίου
Η τελευταία φωτογραφία της Σαπεκοένσε
Τραγωδία: Συντριβή αεροπλάνου με 81 επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων μέλη της Σαπεκοένσε

Δείτε σε βίντεο τα δύο τελευταία τέρματα του 24χρονου Βραζιλιάνου κόντρα σε Κρουζέιρο και Πόντε Πρέτα:



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ