ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εισιτήρια από επιστροφές για το Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου

Εισιτήρια από επιστροφές για το Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα διαθέσει την Τρίτη (15/9) εισιτήρια για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου τα οποία επιστράφηκαν από διάφορους χορηγούς.

Τα εισιτήρια τα οποία επέστρεψαν οι χορηγοί για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου την Τετάρτη (16/9) θα βγάλουν προς διάθεση οι "ερυθρόλευκοι" στην διάρκεια της Τρίτης (15/9). Τα εισιτήρια θα διατεθούν διαδικτυακά και είναι όλων των τιμών ενώ η διάθεση τους θα ξεκινήσει στις 12.00μ.μ. μέχρι την εξάντληση τους.

Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς Ολυμπιακού ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι αύριο Τρίτη (15/9), θα διατεθούν τα επιστραφέντα εισιτήρια διαφόρων τιμών από τους χορηγούς και την UEFA για τον αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου για το UEFA Champions League.

Η διάθεση αυτών των εισιτηρίων θα γίνει μέσω διαδικτύου, από την επίσημη ιστοσελίδα μας ( www.olympiacos.org) με ώρες διάθεσης από τις 12:00, έως και την εξάντλησή τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 60€, 70€, 125€,150€ & 250€ (VIP)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας, θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού», την οποία ο φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών / φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19 - Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet ( www.osfp.gr)".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ