ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Είναι πολλές τρεις σερί ισοπαλίες για τον Ολυμπιακό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από τρία συνεχόμενα "Χ" μακριά από το Καραϊσκάκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, οι Πειραιώτες ψάχνουν στην Βέροια απόψε (29/1, 19.30) να επιστρέψουν στα εκτός έδρας τρίποντα. Ποια η πιθανή ενδεκάδα, με τους Καπίνο και Νικολάου να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες.

Επικίνδυνη αποστολή για τον Ολυμπιακό απόψε (29/1, 19.30) στην Βέροια. Οι "ερυθρόλευκοι" προέρχονται από τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας ισοπαλίες σε Πλατανιά (2-2), Αστέρα Τρίπολης (0-0) και Άρη (1-1) και ευελπιστούν ότι στην Ημαθία θα "σπάσει" αυτό το άσχημο – για τα δεδομένα του Ολυμπιακού – σερί.

Απέναντί του έχει μία Βέροια που είναι άγνωστο πώς θα εμφανιστεί και με τι τακτική θα παρουσιαστεί στο χορτάρι λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Θωμά Γράφα από το "τιμόνι" της. Και κυρίως η Βέροια έχει σκοπό να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό και να του κόψει βαθμούς, όχι απαραίτητα για να κάνει κακό στους "ερυθρόλευκους", αλλά για να γεμίσει το σακούλι της με κάποιον βαθμό που θα την βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Πάουλο Μπέντο από την πλευρά του άφησε στην Αθήνα τους Ανσαριφάρντ, Καμπιάσο και Τσόρι. Ουσιαστικά η μοναδική έκπληξη ήταν ο αποκλεισμός του Καμπιάσο. Για τον Ανσαριφάρντ ήταν κάτι αναμενόμενο, από τη στιγμή που ο Ιρανός στα μάτια του Πορτογάλου τεχνικού έρχεται τρίτος στις επιλογές του για την κορυφή της επίθεσης πίσω από τους Ιντέγε και Καρντόσο. Για τον Τσόρι δεν χρειάζεται να γραφτούν πολλά πράγματα. Είναι μονίμως στην εξέδρα ή στον… καναπέ του σπιτιού του.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται σε δύο θέσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τις επιλογές του για την ενδεκάδα.

Η πρώτη αφορά τον παρτενέρ του Βιάνα στο κέντρο της άμυνας. Ο τραυματισμός του Φιγκέιρας μετατοπίζει τον Ρέτσο στο δεξί άκρο. Οπότε, ο Μπέντο θα κληθεί να διαλέξει ανάμεσα στον Νικολάου και τον Μποτία. Φαβορί μέχρι και χθες το βράδυ (28/1) ήταν ο Νικολάου και όχι ο Ισπανός!

Μην ξεχνάμε ότι ο Μποτία δεν θα ανέβαινε στην Βέροια, επειδή προέρχεται από θλάση και συν τοις άλλοις έχει κάνει μόνο δύο προπονήσεις. Ο ίδιος ο Μπέντο είχε πει ότι θα τον ετοίμαζε για τα ματς που έρχονται μέσα στην εβδομάδα και πώς δεν θα τον υπολόγιζε για την Βέροια. Ας όψεται όμως ο ελαφρύς τραυματισμός του Φιγκέιρας που ανέτρεψε τα πλάνα του.

Το άλλο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον γκολκίπερ. Ο Μπέντο ξεκίνησε το 2017 δείχνοντας ξεκάθαρα μία προτίμηση στον Λεάλι για το πρωτάθλημα. Ήρθε η ίωση του Ιταλού μετά την Τρίπολη και τον έστειλε στο κρεβάτι.

Ο Καπίνο άρπαξε την ευκαιρία με την Ξάνθη και τον Άρη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι και το φαβορί για να ξεκινήσει και κόντρα στην Βέροια. Ενώ όλη την περασμένη εβδομάδα φαινόταν ότι ο Λεάλι θα επέστρεφε στα γκολπόστ, σαν να υπάρχει τις τελευταίες ώρες μία τάση ότι ο Καπίνο προορίζεται τελικά για βασικός. Υπομονή όμως. Σε λίγες ώρες θα γνωστοποιηθεί η απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού.

Με λίγα λόγια αναμένεται ένα σχήμα με τους Καπίνο – Ρέτσο, Βιάνα, Νικολάου, Ντε Λα Μπέγια – Μιλιβόγεβιτς, Ανδρούτσο – Φορτούνη, Μανθάτη ή Μαρίν, Σεμπά – Ιντέγε.

Στην Βέροια βρίσκονται επίσης οι Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Σισοκό, Ελιουνούσι και Λεάλι.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σεμπά: "Πάντα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε"
"Στέλνουν" Παρέδες στον Ολυμπιακό
Εκτός αποστολής ο Ανσαριφάρντ με Βέροια
Ντε λα Μπέγια: "Να δείξουμε ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα"
Μπέντο: "Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η θέση του Ρέτσου"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ