ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδική αναφορά της UNICEF στον Ολυμπιακό

Ειδική αναφορά της UNICEF στον Ολυμπιακό

Στην ετήσια έκθεση της για το 2014, η UNICEF κάνει ξεχωριστή μνεία στον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι ο σύλλογος του Πειραιά βοήθησε τα μέγιστα ώστε να γίνουν εμβολιασμοί σε χιλιάδες παιδιά.

Από την περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός επέλεξε αντί διαφήμισης να φιλοξενήσει το λογότυπο της UNICEF στην φανέλα του και να συμβάλει έμπρακτα στο έργο του Διεθνή Οργανισμού.

Στην ετήσια έκθεση της για το 2014, η UNICEF κάνει ξεχωριστή μνεία στους "ερυθρόλευκους" και το γεγονός ότι ο σύλλογος του Πειραιά βοήθησε τα μέγιστα ώστε να γίνουν εμβολιασμοί σε χιλιάδες παιδιά.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η συνεργασία του Ολυμπιακού με την UNICEF, μέσω του "100% Campaign", βοήθησε στον εμβολιασμό χιλιάδων παιδιών σε όλο τον κόσμο! Η ομάδα μας αποδεικνύει καθημερινά, μέσα από πράξεις, ότι στηρίζει το έργο του διεθνή οργανισμού κάτι το οποίο αναγνωρίζεται από όλο τον κόσμο!

Μάλιστα, η UNICEF στην ετήσια έκθεσή της για το 2014 κάνει ειδική αναφορά στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η συνεργασία της με την ομάδα του Πειραιά βοήθησε τα μέγιστα ώστε να γίνουν εμβολιασμοί για την πολιομυελίτιδα και άλλες παιδικές ασθένειες.

Στην έκθεση της UNICEF αναφέρονται, επίσης, τα ιδρύματα και οι σημαντικοί χορηγοί που έχουν προσφέρει πάνω από 100.000 δολάρια στην UNICEF το 2014 και εκεί γίνεται εξίσου ειδική μνεία στην ομάδα μας.

Ο Ολυμπιακός, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα, θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, μέσα από το πλούσιο κοινωνικό του έργο αποδεικνύοντας ότι είναι κάτι παραπάνω από ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος!

Για να δείτε την ετήσια έκθεση της UNICEF για το 2014, πατήστε ΕΔΩ ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ