ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Είδε Κούτρη η Μπενφίκα, δυο ομάδες τσέκαραν τον Μποτία

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η πολύ καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, έφερε και αρκετούς παίκτες του στις λίστες ξένων ομάδων που είχαν τους εκπροσώπους τους στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Ολυμπιακός έβαλε "φρένο" στην Μπαρτσελόνα, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να αποσπάσει έναν υπερπολύτιμο βαθμό, που τον κρατάει ζωντανό στο κυνήγι της 3ης θέσης που οδηγεί στο Europa League.

Αρκετοί παίκτες των Πειραιωτών έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης απέναντι στους Καταλανούς και ήταν λογικό να μπουν στις λίστες ξένων ομάδων που είχαν τους εκπροσώπους τους στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Όπως γράφει η 'Live Sport", οι άνθρωποι της Μπενφίκα παρακολουθούν από κοντά τον Δημήτρη Νικολάου, ο οποίος δεν έπαιξε αυτή την φορά με την Μπαρτσελόνα, αλλά έχουν βάλει... αστερίσκο και δίπλα στο όνομα του Λεονάρντο Κούτρη. Ο αριστερός μπακ των "ερυθρολεύκων" τα πήγε πολύ καλά πάνω στον Σέρχι Ρομπέρτο και στον Ντεουλοφέου και οι Λουζιτανοί τον τσέκαραν.

Εξάλλου, για λογαριασμό του Αλμπέρτο Μποτία βρέθηκαν στο Φάληρο εκπρόσωποι της Μάλαγα και της Τράμπζονσπορ και είναι δεδομένο πως εντυπωσιάστηκαν, διότι έκανε φοβερό ματς. Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, οι Ισπανοί τον ξέρουν πολύ καλά λόγω Μίτσελ και Ουσίγιος, ενώ οι Τούρκοι δεν έστειλαν για πρώτη φορά απεσταλμένο τους στον Πειραιά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ