ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Είδε και τον Γιουσούφ

Είδε και τον Γιουσούφ
INTIME SPORTS

Ο Περέιρα πήγε για τον Μπανανά και θαύμασε τον Γιουσούφ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα τον πάρει στο Ρέντη.

Μπορεί ο Περέιρα να πήγε στα Χανιά για να δει τον Μπανανά, ο Καμερουνέζος όμως έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του στη Σούπερ Λιγκ, είτε λόγω άγχους, είτε επειδή δεν ήταν ετοιμοπόλεμος, λόγω τραυματισμού, ο Περέιρα πάντως κράτησε σημειώσεις στο μπλοκάκι του για τον κορυφαίο του ματς, Μοχάμεντ Γιουσούφ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επιβεβαίωσε το βιογραφικό του που τον θέλει workaholic, αφού και ο χρόνος που του απομένει για να ξεκουράζεται, τον χρησιμοποιεί για να μαθαίνει περισσότερα για τον Ολυμπιακό, τους αντιπάλους του, αλλά και τους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο εργασιομανής Περέιρα λοιπόν είδε το ματς Πλατανιάς-Εργοτέλης, δεν έμεινε έκθαμβος με τον Μπανανά, κι ευτυχώς για τον Αφρικανό τον είχε μελετήσει και νωρίτερα μέσω dvd, έφυγε όμως με τις καλύτερες εντυπώσεις για τον Γιουσούφ. Τον 26χρονο Γάλλο που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα και πέτυχε το γκολ της νίκης και έχει ήδη 6 γκολ και 2 ασίστ στο πρωτάθλημα.

Το ότι είδε δυο ποδοσφαιριστές ο Περέιρα, δεν σημαίνει ότι θα τους αποκτήσει ο Ολυμπιακός, αφού έτσι κι αλλιώς έχει ρίξει δίχτυα στο εξωτερικό και περιμένει να μαζέψει τον ...κόπο του έστω και την τελευταία στιγμή, μιας και ο χρόνος πιέζει. Τον Μπανανά για παράδειγμα τον θέλει για τρίτο-τέταρτο στόπερ, αφού περιμένει τη Ζενίτ να παραχωρήσει τον Νέτο, ενώ υπάρχει και εναλλακτική λύση. Και ο Γιουσούφ εξάλλου δεν είναι πρώτος τη λίστα, απλά υπάρχει στις σημειώσεις του Περέιρα.

Πολλές φορές εξάλλου ήρθαν παίκτες με περγαμηνές στον Ολυμπιακό και δεν... ακούμπησαν, όπως οι Ριέρα, Αμμιντάλ, ενώ άλλοι με φτωχό βιογραφικό άφησαν το στίγμα τους, όπως ο Αμπντούν και ο Φουστέρ.

Σίγουρα όμως οι μεταγραφές έχουν αργήσει, ας μη ξεχνάμε όμως ότι ο Ολυμπιακός άλλαξε προπονητή και ρότα εν μέσω μεταγραφικής περιόδου και θέλει να σιγουρέψει περισσότερο τις επιλογές του, γιατί κάποιες μεταγραφές του καλοκαιριού έγιναν με επιπολαιότητα, με αποτέλεσμα να χρειάζονται προσθήκες τον Ιανουάριο, όταν και οι λύσεις είναι περιορισμένες και οι καλοί παίκτες δεμένοι με συμβόλαια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ