ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εγκώμια Μαρτίνς για... Μαρτίνς

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ
Μαρτίνς, Ολυμπιακός, Αχαρναϊκός EUROKINISSI

Την αγωνιστική φιλοσοφία του επόμενου προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, αναλύει ο Αντρέ Μαρτίνς στη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA. Τι ανέφερε με τη σειρά του ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Την αγωνιστική φιλοσοφία του συμπατριώτη του επόμενου προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ανέλυσε ο Πορτογάλος κεντρικός μέσος των Πειραιωτών, Αντρέ Μαρτίνς, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA

Ανάμεσα σε άλλα, μιλάει για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (ώρα έναρξης 19.00, απευθείας μετάδοση από το novasports4HD), ενώ κάνει και έναν απολογισμό της πορείας των "ερυθρόλευκων" στη σεζόν η οποία πλησιάζει προς το τέλος της.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς είπε χαρακτηριστικά: "Τον γνωρίζω γιατί παρακολουθώ το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ήταν προπονητής σε ομάδες που έχω αντιμετωπίσει. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως από όσες ομάδες έχει περάσει, έχει κάνει καλή δουλειά. Και από όσο γνωρίζω είναι ένας προπονητής ο οποίος παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι ομάδες του παρουσίαζαν όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Είναι ένας προπονητής ο οποίος πραγματικά ταιριάζει στην ομάδα. Όμως αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που έχουν απομείνει. Δε θέλουμε να σκεφτόμαστε τι θα συμβεί στην επόμενη χρονιά. Θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να προετοιμάσουμε την επόμενη χρονιά με τον νέο προπονητή. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που έχουν απομείνει".

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ 100%"

Ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε επίσης στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος, στα παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία και είπε πως ο ίδιος είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε όποια θέση του ζητηθεί.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη διάθεση των παικτών του Ολυμπιακού μετά το ματς με την Κέρκυρα: "Είναι αλήθεια αυτό. Στις προπονήσεις έχουμε μεγάλη διάθεση και προσπαθούμε να το βγάλουμε αυτό και μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα μένουν κάποιοι αγώνες, όπου θέλουμε να τους κερδίσουμε όλους και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

-τον Απόλλωνα Σμύρνης: "Είναι μία ομάδα που θα κοιτάξει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, γιατί είναι σε δύσκολη θέση. Θα παίξει σκληρά, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι και ιδιαίτερα τώρα θα είναι πιο σκληρή. Το ξέρουμε, όμως εμείς, το περιμένουμε ότι θα είναι μία ομάδα που θέλει να κυνηγήσει το αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να τα δώσουμε και εμείς όλα, κάνοντας αυτό που ξέρουμε καλύτερα".

-τον στόχο στο υπόλοιπο της σεζόν: "Στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα. Τώρα το τι θα γίνει στο τέλος θα φανεί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς".

-το αν μπορεί η Ακαδημία του Ολυμπιακού να συνεχίσει να βγάζει ταλέντα: "Είναι πολύ όμορφο αυτό να κοιτάς δίπλα σου και να βλέπεις παιδιά που είσαι χρόνια μαζί τους από την Ακαδημία. Σίγουρα αυτά τα παιδιά όσα ανεβαίνουν από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα, γιατί το έχω βιώσει, θα δώσουν το 100% και θα συνεχίσουν να το κάνουν αυτό για όσο φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ευελπιστώ στο μέλλον και άλλα παιδιά να πάρουν την ευκαιρία τους".

-το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε όποια θέση του ζητηθεί: "Έτοιμος είμαι. Θέλω να παίζω όπου και αν με χρειαστεί ο προπονητής. Αλλά καλό είναι να παίζεις εκεί που μπορείς να αποδώσεις καλύτερα. Εγώ, όπου και αν με επιλέξει ο προπονητής μου και με χρειαστεί θα δώσω το 100% μου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ