ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντα στο κόλπο για Σίλβα ο Ολυμπιακός

Πάντα στο κόλπο για Σίλβα ο Ολυμπιακός

Δημοσίευμα της Record υποστηρίζει ότι χαλάει του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό, καθώς "ερυθρόλευκοι" δεν μπορούν να περιμένουν την κατάληξη της διαμάχης του 38χρονου τεχνικού με την Σπόρτινγκ. Άμεση διάψευση από τους Πειραιώτες.

Τέλος πριν καν αρχίσει ο Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό; Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα της Record το απόγευμα της Παρασκευής (19/6), είδηση την οποία άμεσα διέψευσαν οι Πειραιώτες!

"Ο Ολυμπιακός κουράστηκε να περιμένει και εγκατέλειψε την ιδέα να προσλάβει τον Μάρκο Σίλβα. Υπήρχε κατανόηση για το θέμα του προπονητή αλλά η διαδικασία με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας μοιάζει να "παγώνει" την υπόθεση, αφού ο ελληνικός σύλλογος έκρινε πως δεν μπορεί να συνεχίσει έχοντας ανοικτό τον φάκελο προπονητή", αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Ωστόσο η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση, με τους "ερυθρόλευκους" να διαψεύδουν ότι εγκατέλειψαν την προοπτική πρόσληψης του 38χρονου Πορτογάλου τεχνικού, που παραμένει η νούμερο ένα προτεραιότητα τους.

Θυμίζουμε ότι ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται σε διαμάχη με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, σχετικά με τους όρους λύσης της συνεργασίας τους πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ