ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Έφυγε"ο Μολακίδης

"Έφυγε"ο Μολακίδης

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, ο Κιλκισιώτης παλαίμαχος παίκτης, που έφτασε ως τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων.

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο και η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι από σήμερα «φτωχότεροι», καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Παναγιώτης Μολακίδης σε ηλικία μόλις 49 ετών, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Γεννήθηκε το 1965 και ξεκίνησε την καριέρα του από την τοπική ομάδα, τον Αστέρα. Αγωνίστηκε στον Κιλκισιακό και τον Πανσερραϊκό για να μετακομίσει στον Πειραιά το 1988, όπου και έμεινε ως το 1991.

Διακρίθηκε ιδιαίτερα με την Εθνική Ελπίδων το 1988, η οποία άγγιξε το όνειρο κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, φτάνοντας ως τον τελικό. Εμφάνιση που θα θυμούνται όλοι ήταν εκείνη στον αγώνα με την Ολλανδία, εκεί όπου η Εθνική μας ομάδα νίκησε με 5-0, αλλά και στον πρώτο τελικό εναντίον της Γαλλίας (0-0) στο Καραϊσκάκη. Οι εμφανίσεις αυτές οδήγησαν τα ΜΜΕ να του προσδώσουν τον τίτλο «νέος Σαργκάνης».

Έκλεισε την καριέρα του στον Κιλκισιακό και έκτοτε ασχολήθηκε με την προπονητική. Προπόνησε πολλές ομάδες, ενώ διετέλεσε και προπονητής της Εθνικής Παίδων.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ολυμπιακού εξέφρασε την οδύνη του για τον χαμό του Παναγιώτη Μολακίδη, ενός τερματοφύλακα που αποτέλεσε μεγάλη μορφή για την ομάδα του Πειραιά, ενώ τίμησε την χώρα μας και την φανέλα με το εθνόσημο, ως παίκτης και ως προπονητής.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη και η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12.30 στην γενέτειρά του, το Βαλτοτόπι Κιλκίς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ