ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Εφυγε" σε ηλικία 90 ετών ο Θανάσης Μπέμπης

"Εφυγε" σε ηλικία 90 ετών ο Θανάσης Μπέμπης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 90 ετών άφησε την Κυριακή 23 Ιουλίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θανάσης Μπέμπης.

Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες αθλητές, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Ο Θανάσης Μπέμπης άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 23 Ιουλίου σε ηλικία 90 ετών, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει την θλιβερή είδηση μέσω της ιστοσελίδας του και να απευθύνει συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

" Ενας από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένας σπουδαίος άνθρωπος, μια ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ψυχή που συγκλόνιζε πάντα για τη λατρεία του για την ερυθρόλευκη σημαία, έφυγε σήμερα σε ηλικία 90 ετών, αλλά το ιστορικό αποτύπωμά του θα μείνει βαθύ στην ιστορία του συλλόγου και τις ψυχές όλων των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Θανάσης Μπέμπης ξεκίνησε από τα Πράσινα Πουλιά Πετραλώνων, συνέχισε στην Ένωση Αγίου Ανδρέα, πριν παίξει στον Ακράτητο Άνω Πετραλώνων, τον Φωστήρα και βρεθεί στον Ολυμπιακό το 1948. Με την ερυθρόλευκη φανέλα μεγαλούργησε, είχε 17 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας και σκόραρε και μία φορά με τα χρώματά της.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ