ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση στο Τορόντο, πρώτη μάχη με Μίλαν

Προπόνηση στο Τορόντο, πρώτη μάχη με Μίλαν

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Τορόντο από το βράδυ της Τετάρτης και τα ξημερώματα της Παρασκευής (03:00, Live στο Sport24.gr) αντιμετωπίζει τη Μίλαν.

Μεγάλη πρόκληση αποτελεί για τον Ολυμπιακό η συμμετοχή του στο κορυφαίο διεθνές τουρνουά ICC, όπου συμμετέχει μαζί με άλλα επτά κορυφαία κλαμπ. Η ομάδα του Πειραιά στον όμιλό της θα αναμετρηθεί με Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι κατά σειρά και αναμφίβολα πρόκειται σπουδαία κρας τεστ ενόψει της νέας σεζόν.

Η αποστολή των "ερυθρολεύκων" βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στο Τορόντο του Καναδά για τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τη Μίλαν του Πίπο Ιντσάγκι. Οι "ροσονέρι" πήγαν με τα μεγάλα τους αστέρια στο τουρνουά και είναι και γι' αυτούς μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τσεκάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους.

Παίκτες όπως οι Μπαλοτέλι, Ελ Σαραουί, Νιάνγκ, Άλεξ, Μεξές, Εσιέν, Ζαπάτα, Μουντάρι, Χόντα, Μενέζ και Πατσίνι θα τεθούν αντίπαλοι των Πειραιωτών και σε κάθε περίπτωση πρόκειται για έναν αγώνα που για τον Ολυμπιακό αποτελεί μεγάλο κίνητρο να δείξει την δυναμική του και να τσεκάρει ο Μίτσελ ορισμένα πράγματα.

Ο Ισπανός κόουτς αναμένεται σε αυτό το πρώτο φιλικό να δει κατά κύριο λόγο τους παίκτες που δούλεψε μαζί τους στο Ζέεφελντ και θα βάλει σιγά σιγά στο κλίμα τους διεθνείς και τους νεοαποκτηθέντες Φορτούνη και Μαζουακού, που μόλις μπήκαν στο προπονητικό πρόγραμμα της νέας τους ομάδας.

Σίγουρα θα περιοριστεί το rotation και δεν πρόκειται να δούμε... δυο διαφορετικές 11άδες στα ημίχρονα, όπως συνέβη με Κράσνονταρ και Ντιναμό Κιέβου. Ο Ισπανός κόουτς θέλει να δει να βγαίνουν στο χορτάρι πολλά από εκείνα που δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις, να δει να υπάρχει συνοχή στις γραμμές, καλά τρεξίματα για την εποχή, όρεξη, πάθος και δίψα.

Αναλυτικά η αποστολή με του Ολυμπιακού για το ICC:

Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντινγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Αμπιντάλ, Σιόβας, Μανωλάς, Μασουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί, Μπονγκ, Αυλωνίτης.

Αναλυτικά η αποστολή της Μίλαν για το ICC:

Αμπιάτι, Αγκάτσι, Γκάμπριελ, Αμπάτε, Αλμπερτάτσι, Άλεξ, Μπονέρα, Κοντσάντ, Ντε Τσίλιο, Μεξές, Ραμί, Σιμίκ, Ζακάρντο, Ζαπάτα, Μπένεντιτς, Κριστάντε, Εσιέν, Μαστάλι, Μόντιτς, Μουντάρι, Πινάτο, Πόλι, Σαπονάρα, Μπαλοτέλι, Ντι Μολφέτα, Ελ Σαραουΐ, Χόντα, Μαστούρ, Μενέζ, Νιανγκ και Πατσίνι.

*Να θυμίσουμε ότι η ομάδα θα αντιμετωπίσει στην συνέχεια για τον δεύτερο όμιλο τις Λίβερπουλ (28/07, 01:00 - Σικάγο) και Μάντσεστερ Σίτι (02/08, 22:00 - Μινεάπολις).

Προπόνηση πριν τη μάχη

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του προπόνηση επί καναδικού εδάφους, στο προπονητικό κέντρο της Toronto FC και συγκεκριμένα στο "KIA Training Ground".

Οι παίκτες άρχισαν με ασκήσεις ελέγχου του σώματος, αλλαγής κατεύθυνσης και σπριντ και συνέχισαν με εναλλαγές της μπάλας, κοντινές και μακρινές πάσες. Έπαιξαν στη συνέχεια χωρισμένοι σε δύο ομάδες, άμυνα και επίθεση.

Πριν η προπόνηση ολοκληρωθεί έγινε και δίτερμα, με τους παίκτες χωρισμένους σε μπλε και κίτρινους και μεγάλη διάθεση. Ξεχώρισε μία μαγική ενέργεια του Ντομίνγκες, με την οποία ξεπέρασε δυο-τρεις αντιπάλους, πριν σεντράρει παράλληλα για γκολ.

Την προπόνηση παρακολούθησαν φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο! Ανάρτησαν σημαία και τραγούδησαν και συνθήματα της αγαπημένης τους ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ