ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για το κεκλεισμένων θυρών του Κυπέλλου

Δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για το κεκλεισμένων θυρών του Κυπέλλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δυσαρέσκεια υπάρχει στον Ολυμπιακό για το γεγονός ότι η ομάδα θα υποχρεωθεί να παίξει τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ χωρίς τους οπαδούς της και δίχως δική της υπαιτιότητα.

Όπως έγινε γνωστό και επισήμως την Παρασκευή (15/4), το Κύπελλο Ελλάδας μπαίνει και πάλι σε... κίνηση, με όρους όμως που δημιουργούν ένα μίνι μπάχαλο, απορίες αλλά και την δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Στο στρατόπεδο των Πειραιωτών υπήρχε έντονος προβληματισμός με τις τελευταίες εξελίξεις, καθώς ο Ολυμπιακός θα υποχρεωθεί να παίξει τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ( όπου η πρόθεση της διοίκησης του "Δικεφάλου" είναι να μην κατέβει η πρώτη ομάδα) χωρίς τους οπαδούς του.

Απόφαση που ουσιαστικά τιμωρεί τους οπαδούς του Ολυμπιακού χωρίς κανείς να μπορεί να εξηγήσει τον λόγο (αφού δεν είχαν συμμετοχή σε κανενός είδους επεισόδια) και φυσικά την πειραϊκή ΠΑΕ, δίχως ξανά δική της υπαιτιότητα, που θα στερηθεί την στήριξη των φίλων της αλλά και έσοδα.

"Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτές τις αποφάσεις", σχολίαζαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και είναι ενδεικτική του κλίματος στο Λιμάνι η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ