ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον "αέρα" ο Σιώπης

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

"Ύποπτες" προθέσεις πίσω από την επιθυμία του Μανώλη Σιώπη να αποχωρήσει με προορισμό τη Λεχ Πόζναν βλέπει ο Ολυμπιακός. Δυσοίωνο το μέλλον του παίκτη στους "ερυθρόλευκους".

Την πρώτη μέρα της προετοιμασίας των Πειραιωτών υπήρξε αίτημα του Μανώλη Σιώπη προς τον Πέδρο Μαρτίνς και τη διοίκηση του Ολυμπιακού, που αφορούσε την αποχώρηση του παίκτη με προορισμό τη Λεχ Πόζναν.

Το timing θορύβησε τους Πειραιώτες, που βλέπουν ύποπτα την όλη κατάσταση, θεωρώντας ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την επιθυμία του Σιώπη να αποχωρήσει με προορισμό το πολωνικό πρωτάθλημα. Τη στιγμή μάλιστα που του είχε μεταφερθεί ότι θα βρίσκεται κανονικά στο ρόστερ των "ερυθρολεύκων" τη νέα σεζόν.

Στο Λιμάνι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την στάση του 24χρονου μέσου και υποψίες ότι πίσω από τις εξελίξεις βρίσκεται άλλη ελληνική ομάδα. Και συγκεκριμένα η ΑΕΚ, στον πάγκο της οποίας είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, προπονητής με τον οποίο είχε άριστη συνεργασία στον Πανιώνιο ο Σιώπης.

Από την πλευρά της ΑΕΚ το συγκεκριμένο σενάριο διαψεύδεται κατηγορηματικά και πλέον μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις που αφορούν τον Έλληνα μέσο και το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ