ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δυο νίκες μακριά από τον τίτλο οι Νέοι

Δυο νίκες μακριά από τον τίτλο οι Νέοι
INTIME SPORTS

Με ισάριθμες νίκες στα δύο ματς που ακολουθούν κόντρα σε Παναιτωλικό και Καλλονή, οι Νέοι του Ολυμπιακού έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν τον τίτλο στην Super League K-20.

Δυο νίκες στα παιχνίδια που ακολουθούν με τον Παναιτωλικό και την Καλλονή θέλουν οι Νέοι του Ολυμπιακού, για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Super League K-20.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα μετά από 24 αγώνες έχει 68 βαθμούς ενώ ο δεύτερος ΠΑΟΚ μετά από 26 έχει 62. Με τη διαφορά στο +6 και τον ΠΑΟΚ να έχει δυο παιχνίδια περισσότερα, εάν ο Ολυμπιακός κερδίσει το Σάββατο 9/4 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και την Κυριακή 17/4 την Καλλονή στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, τότε θα είναι και μαθηματικά Πρωταθλητής.

Εφόσον κατακτηθούν οι 6 βαθμοί σ' αυτά τα δυο παιχνίδια, τότε τα τέσσερα εξ' αναβολής θα είναι τυπική διαδικασία. Βέβαια ο Ολυμπιακός, που είναι αήττητος σε 24 αγώνες, "κυνηγάει" να πάρει την κούπα χωρίς ήττα και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να μην χάσει από τον Ηρακλή (2 ματς), την Ξάνθη αλλά και τον Πανιώνιο. Το Πρωτάθλημα αυτό θα είναι το 2o συνεχόμενο για την Κ-20 του Ολυμπιακού και το 5ο στην ιστορία της.

Φιλικά παιχνίδια για την Κ-8 και Κ-9

Φιλικά παιχνίδια έδωσαν το Σαββατοκύριακο (2-3/4) οι ομάδες Κ-8 και Κ-9 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Τα δυο τμήματα του Κώστα Σοφιανού κέρδισαν το χειροκρότημα όλων για το θέαμα που προσέφεραν και στα δυο ματς.

Η Κ-8 έπαιξε με την Κεντρική Σχολή Ρέντη δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία. Σημασία δεν έχει το σκορ στα φιλικά με τις Σχολές, αλλά η θέληση για παιχνίδι και αυτό "ξεχείλιζε" και από τις δυο ομάδες.

Για την Κ-8 αγωνίστηκαν οι: Μουστάκης, Δουλαβέρας, Μιχαηλίδης, Γούσιος, Βρυώνης, Αυγουστίδης, Καρυτινός, Γεωργαντάς, Κούρτης, Πατρώνης, Καντεράκης.

Η Κ-9 είχε αγώνα στο Ηράκλειο κόντρα στον Ποσειδώνα στον οποίο κέρδισε με 9-2. Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Σπυρόπουλος (2), Κτενάς (2), Φίλης, Αγγελάκης, Καρακώστας, Μενεγάτος, Ζυγούρας.

Η σύνθεση της Κ-9: Λουλουργάς, Θεοδωρίδης, Φίλης, Γιωτόπουλος, Καρακώστας, Μαχαίρας, Σπυρόπουλος, Αγγελάκης, Ζυγούρας, Κτενάς, Μαλικούρης, Μενεγάτος, Μπουργάνης, Πουλής, Τιπέλης, Χαραλαμπίδης.

Κ-11: Ολυμπιακός - ΓΣ Πανιώνιος 5-2

Σ' αγώνα του "Attica Cup", που διεξήχθη το Σάββατο (2/3) στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη, η Κ-11 του Ολυμπιακού επικράτησε με 5-2 της αντίστοιχης του ΓΣ Πανιώνιος.

Τα γκολ για την ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη πέτυχαν οι: Διαμαντόπουλος (3), Αθανασίου, Τουλγέρογλου.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Τροίζης, Βασιλάκος, Παρασκευάς, Φικάι, Μπουμπουλίμας, Μουζακίτης, Αθανασίου, Λεγάκης, Τουλγέρογλου/ Διαμαντόπουλος, Καστόρας, Μελαδάκης, Δρόσος, Συρίγος, Μπατσιάκος.

Κ-10: ΑΟ Τράχωνες - Ολυμπιακός 0-0

Σ' αγώνα για το "Θουκυδίδειο", που διεξήχθη το Σάββατο (2/4) στο γήπεδο Τραχώνων, η Κ-10 του Ολυμπιακού έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με τον ΑΟ Τράχωνες.

Για την ομάδα του Σωκράτη Κοψαχείλη, η οποία έχει μικρότερα σε ηλικία παιδιά από την αντίπαλο της, έπαιξαν οι: Λουλουργάς, Τσόνεβ, Χαρίτος, Μουζακίτης, Μπάδρας, Μανιός, Μπάμπουλης, Κωστούρος, Χατζόγλου/Ιωαννίδης, Αυλωνίτης, Γιαννόπουλος, Δανδουλάκης, Κοπανίδης, Μυστακίδης, Χαλιάσας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ