ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δυο εξώδικα για την ΑΕΚ

Δυο εξώδικα για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Στον Πειραιά καταγγέλλουν το ασυμβίβαστο της συμμετοχής του Δημήτρη Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ και την ΑΕΚ, με τη σύμφωνη γνώμη του Γιάννη Αλαφούζου.

Τελικά τα εξώδικα για παράνομη συμμετοχή της ΑΕΚ στο κουπόνι του στοιχήματος είναι δυο, τα έστειλε ο Ολυμπιακός στον ΟΠΑΠ και απλά το δεύτερο κοινοποιήθηκε και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ).

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η πειραϊκή ΠΑΕ έστειλε δυο εξώδικα στον ΟΠΑΠ (χωρίς να λάβει απάντηση), με αντικείμενο την πρόθεση του να μη συμμετέχει πλέον στο ίδιο κουπόνι με την ΠΑΕ ΑΕΚ, λόγω του ασυμβίβαστου που προκύπτει με την εμπλοκή της οικογένειας Μελισσανίδη. Το δεύτερο εξώδικο μάλιστα κοινοποιήθηκε στην ΕΕΑ, που κάλεσε για εξηγήσεις τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής ότι ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει στο κουπόνι του Οργανισμού, από την στιγμή που υπάρχει σαφές ασυμβίβαστο με την διοικητική εμπλοκή του μετόχου του ΟΠΑΠ Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όπως προέκυψε κατά τη συζήτηση με τον Γιάννη Βρέντζο, η ΕΕΑ δεν έχει δώσει την άδεια της για συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΚ στο κουπόνι του ΟΠΑΠ στα παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Το εξώδικο εξάλλου του Ολυμπιακού ήταν συνέχεια της επιστολής της Λίγκας, που επίσης απευθύνθηκε στον ΟΠΑΠ για το ζήτημα. Η επιστολή μάλιστα ήταν αποτέλεσμα ομόφωνης απόφασης του ΔΣ της Λίγκας, όπου ο Γιάννης Αλαφούζος δήλωσε: "Συμφωνώ απόλυτα με τον κύριο Μαρινάκη ότι εδώ υπάρχει ασυμβίβαστο" , κάτι που καταγράφηκε στα πρακτικά της ταραχώδους συνεδρίασης.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, έχει γνωμοδοτήσει στο παρελθόν ότι υπάρχει εμπλοκή στην συμμετοχή Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, λόγω του ποσοστού του στον ΟΠΑΠ και και μετά τη συζήτηση με τον Γιάννη Βρέντζο ο Ολυμπιακός θα καταθέσει και υπόμνημα.

Ο Ολυμπιακός έχει πάγια θέση ότι δεν θα συμμετέχει στο κουπόνι του ΟΠΑΠ και μάλιστα πέρυσι κατήγγειλε τη σύμβαση και δεν εισέπραξε τα χρήματα του συμβολαίου, λόγω του ασυμβίβαστου. Γι αυτό δεν είχε στη φανέλα του το λογότυπο του Οργανισμού και παρά την απώλεια εκατομμυρίων ευρώ προτίμησε τη συνεργασία με τη UNICEF.

Για να μην οξύνει μάλιστα την κατάσταση, ενόψει των αγώνων με την ΑΕΚ , δεν δημοσιοποίησε τα εξώδικα, αλλά στον Πειραιά αναρωτούνται, με ποιά ιδιότητα κάνει δηλώσεις και επισκέπτεται τα αποδυτήρια των διαιτητών o Δημήτρης Μελισσανίδης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ