ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δυνατά η Βαλένθια για Μανωλά

Δυνατά η Βαλένθια για Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες του εξωτερικού και μια από αυτές που θέλουν τον Έλληνα αμυντικό είναι η Βαλένθια. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, η Γιουβέντους μπήκε στο... κλαμπ των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό. Μια ημέρα μετά, νέο δημοσίευμα εμπλέκει την Βαλένθια με τον διεθνή στόπερ των Πειραιωτών, ο οποίος έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του εξωτερικού.

Όπως αναφέρει το "talksport.com", η Βαλένθια μπαίνει... σφήνα στις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που τρέχουν να αποσπάσουν την υπογραφή του Μανωλά, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για το ICC με τον Ολυμπιακό.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι "νυχτερίδες" κοιτάζουν για σέντερ μπακ μετά την πώληση του Ζερεμί Ματιέ στην Μπαρτσελόνα και γι' αυτό τσεκάρουν την περίπτωση του Μανωλά, ο οποίος ενδιαφέρει τις Τότεναμ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Βαλένθια αναμένεται να συζητήσει με τον Ολυμπιακό και τους εκπροσώπους του παίκτη για τους όρους του συμβολαίου του 23χρονου άσου.

Ο 23χρονος έχει κατακτήσει δυο πρωταθλήματα τις δυο τελευταίες σεζόν με την ομάδα του Πειραιά και ξεκίνησε σε όλα τα ματς της Εθνικής στο Μουντιάλ. Έχει δυο χρόνια συμβόλαιο ακόμα με τον Ολυμπιακό και με βάση το ρεπορτάζ το κόστος του υπολογίζεται στα 6 εκ. ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ