ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δωρεά της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε Δημοτικό Σχολείο στο Κερατσίνι

Δωρεά της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε Δημοτικό Σχολείο στο Κερατσίνι

Με εντολή του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, παραδόθηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός στο 7ο Δημοτικό Σχολείο στο Κερατσίνι.

Με εντολή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, οι "ερυθρόλευκοι" αποδέχτηκαν το αίτημα του 7ου Δημοτικού Σχολείου στο Κερατσίνι και δώρισε στους μαθητές του ηλεκτρονικό εξοπλισμό (λάπτοπ, προτζέκτορα).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με εντολή του ηγέτη του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποδέχτηκε το αίτημα του 7ου Δημοτικού Σχολείου στο Κερατσίνι και δώρισε στους μαθητές του ηλεκτρονικό εξοπλισμό (λάπτοπ, προτζέκτορα).

Την παράδοση του υλικού έκανε ο Διευθυντής ΕΚΕ κ. Δομένικος Μασούλας συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Κυριάκο Καραταϊδη και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων Γιώργο Ξενιτίδη, Θάνο Κωστανάσιο και Γιώργο Νεοφυτίδη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει το έργο της και δείχνει συνεχώς το κοινωνικό της πρόσωπο και προς την πιο ευπαθή ομάδα της κοινωνίας μας, που είναι τα παιδιά.

Η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στο 7ο Δημοτικό ενώ τα παιδιά μετά από την παράδοση του υλικού ζήτησαν και ποδοσφαιρικές συμβουλές από τους επαγγελματίες άσους του Ολυμπιακού.

Ο Διευθυντής ΕΚΕ κ. Δομένικος Μασούλας μιλώντας για τον σκοπό της επίσκεψης σημείωσε: «Με μεγάλη χαρά παραδώσαμε σήμερα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου, ύστερα από την εντολή του κ. Μαρινάκη, εξοπλισμό, λάπτοπ και προτζέκτορα για τα παιδιά, έτσι ώστε να έχουν μια καλύτερη μαθησιακή εμπειρία και να μάθουν να χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες. Οπωσδήποτε η μόρφωση και η εκπαίδευση των παιδιών είναι το μέλλον της Ελλάδος και ο Ολυμπιακός και ο κ. Μαρινάκης έχει δείξει ειδικότερα και για τις περιοχές του Πειραιά αλλά και γι’ άλλες ότι βρίσκεται δίπλα τους» .

Από την πλευρά του σχολείου η πρόεδρος του συλλόγου γονέων κα Μαρία Σγαρδέλη ευχαρίστησε τον κ. Μαρινάκη τονίζοντας: «Θα ήθελα ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη εκ μέρους του συλλόγου για την μεγάλη και σημαντική βοήθεια που πρόσφερε στο σχολείο μας. Πραγματικά είναι ο μόνος που μας τίμησε, γιατί έχουμε στείλει και αλλού για χορηγίες, αλλά ο κ. Μαρινάκης μας έδωσε χορηγία. Τον ευχαριστούμε εγκάρδια».

Δείτε το βίντεο του OlympiacosTV:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ