ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύσκολα χωρούν τρεις φορ στον Ολυμπιακό

Δύσκολα χωρούν τρεις φορ στον Ολυμπιακό

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Νιλμάρ στους Πειραιώτες. Την ίδια στιγμή ξεκίνησαν τα σενάρια για το ότι δύσκολα θα πορευτεί φέτος η ομάδα του Πειραιά με τρεις επιθετικούς πρώτης γραμμής.

Το “μπαμ” που διατυμπάνιζε ο Ολυμπιακός ότι θα έκανε στο μεταγραφικό παζάρι, φαίνεται πώς ήταν οΝιλμάρ, η υπόθεση του οποίου έχει μπει στην τελική ευθεία και όπως δείχνουν τα πράγματα, πολύ δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός παίζει και στην κορυφή, αλλά και στο αριστερό άκρο. Κατά κύριο λόγο όμως θα αποκτηθεί για την κορυφή, εκεί όπου δεσπόζουν οι παρουσίες των Ιντέγιε και Πουλίδο.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι ο Νιλμάρ αναμένεται να πιάσει... λιμάνι, αναπτύχθηκε έντονη φημολογίαγια την επόμενη μέρα. Για το ποιος θα αποχωρήσει δηλαδή. Κυκλοφορεί ήδη στο εξωτερικό ένα σενάριο που αναφέρειτο εξής: Ότιστον Ολυμπιακό δύσκολα θα χωρέσουντρεις φορ πρώτης γραμμής! Δηλαδή και Ιντέγιε, και Πουλίδο, και Νιλμάρ.

Για τον Ιντέγιε που είχαν ακουστεί διάφορα αμέσως μετά τον αποκλεισμό από την Χάποελ, δεν υπάρχει το παραμικρό. Για τον Πουλίδο υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα από τις αρχές του καλοκαιριού ότι μπορεί να “σκάσει” κάποια πρόταση που να ικανοποιήσει τους “ερυθρόλευκους”.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι. Το μόνο δεδομένοείναι οι προχωρημένες συζητήσεις με τον Νιλμάρ και τίποτα περισσότερο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ