ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύσκολα με Κατάρ ο «Τσόρι»

Δύσκολα με Κατάρ ο «Τσόρι»
INTIME SPORTS

Θεραπεία έκανε και την Δευτέρα (10/8) ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο οποίος το πιθανότερο είναι να μην μπει στο αεροπλάνο για Ζυρίχη.

Οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν έχουν υποχωρήσει για τον Ντομίνγκεζ και για αυτό τον λόγο και την Δευτέρα (10/8) έκανε θεραπεία. Δεν είναι κάτι σοβαρό, όπως διαβεβαιώνουν οι γιατροί, όμως δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος να ζοριστεί στο φιλικό με το Κατάρ (13/8). Αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν θα τον ταλαιπωρήσουν με ένα ταξίδι στην Ελβετία. Θα προτιμήσουν να τον κρατήσουν στην Αθήνα και να τον ετοιμάσουν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

Κατά τ’ άλλα, η σημερινή (10/8) προπόνηση ήταν κάπως «κουτσουρεμένη» από πρόσωπα, μιας και όσοι έπαιξαν για μεγάλο διάστημα με την Μπεσίκτας έκαναν αποθεραπεία. Όσοι είχαν ελάχιστο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής δούλεψαν με ασκήσεις κατοχής, κυκλοφορίας και προσαρμογής της άμυνας επάνω στον αντίπαλο.

Θεραπεία ξεκίνησε και ο Φορτούνης, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να γυρίσει νωρίτερα από τις 15 μέρες που έλεγαν το βράδυ της Κυριακής (9/8) οι γιατροί.

Το αυριανό (11/8) πρόγραμμα έχει διπλή προπόνηση, μία στις 9 το πρωί και άλλη μία στις 7 το απόγευμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ