ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύο μήνες εκτός δράσης ο Φέισα

Δύο μήνες εκτός δράσης ο Φέισα
INTIME SPORTS

Ο Λιούμπομιρ Φέισα χειρουργήθηκε στη Γερμανία και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες. Το Sport24.gr παρουσιάζει όλους τους τραυματισμούς και το story του Σέρβου.

Από το νέο έτος θα ξαναδούμε τον Λιούμπομιρ Φέισα να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Σέρβος άσος χειρουργήθηκε στη Γερμανία και πλέον θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος αμυντικός μέσος υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου και έκανε μηνισκοεκτομή, προκειμένου να γίνει καλά και να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Αυτό φυσικά δεν θα γίνει από τη μια μέρα στην άλλη και όπως σας προαναφέραμε ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του από τα τέλη του Γενάρη με αρχές Φεβρουαρίου. Με λίγα λόγια, θα χάσει όλη τη δύσκολη αγωνιστική περίοδο του Δεκέμβρη και πλέον οι Πειραιώτες θα πρέπει να ψάξουν σε άλλες λύσεις μέσα από το ρόστερ.

Το άτυχο "ερυθρόλευκο" story του Φέισα

Αυτή είναι η πέμπτη φορά σε διάστημα πέντε μηνών, όπου ο Σέρβος μέσος μένει εκτός δράσης. Αρχικά, ήρθε τον Ιούνιο και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας (14/7) ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό. Όπως έγινε γνωστό, είχε θλάση πρώτου βαθμού και επέστρεψε μετά από 10 μέρες στις προπονήσεις.

Παρόλα αυτά, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να τον προστατεύσει και προληπτικά να τον αφήσει εκτός από τα φιλικά με Ζούλτε Βάρεγκεμ (24/7), Βέρντερ Βρέμης (26/7), Μπρέντα (30/7) και Χέρενφεν (31/7). Ο Φέισα δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί και δεν έπαιξε ούτε με την Γουέστ Μπρομ στο "Καραϊσκάκης".

Χρειάστηκε να φτάσουμε στις 13 Αυγούστου για να δούμε τον Σέρβο να παίζει με την ερυθρόλευκη φανέλα και συγκεκριμένα στο φιλικό με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, όπου πήρε τη θέση του τραυματία Ιμπαγάσα και έμεινε στο γήπεδο για παραπάνω από ένα ημίχρονο. Έπειτα έπαιξε με Γαλατά (17/8) και Ίντερ (21/8) όπου σκόραρε μάλιστα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί στην εθνική Σερβίας για τα ματς με Βόρεια Ιρλανδία και Νησιά Φερόε.

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τις 18 Σεπτέμβρη, όπου είχε ένα μικρό περιμυϊκό αιμάτωμα στον μακρό προσαγωγό αριστερά και έμεινε εκτός στο εντός έδρας ματς με την Ξάνθη. Έξι μέρες αργότερα προπονήθηκε κανονικά, αλλά και πάλι δεν έπαιξε με τον Εργοτέλη (24/9). Η επιστροφή του έγινε στο ματς με την Άρσεναλ (28/9), όπου εντυπωσίασε με την απόδοσή του.

Ο επόμενος τραυματισμός του δεν άργησε να έρθει, αφού στις 7 Οκτώβρη σ' ένα φιλικό της εθνικής Σερβίας με την Ιταλία, ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε. Οι εξετάσεις έδειξαν πως είχε διάστρεμμα στον αστράγαλο και επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από 20 ημέρες. Ήταν στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ (29/10), αλλά δεν έπαιξε. Τελικά αγωνίστηκε στο Ντόρτμουντ (1/11) και όλα έδειχναν πως σιγά σιγά θα βρει τον εαυτό του.

Τελικά έμεινε υγιής για λίγες ημέρες, αφού στις 10 Νοέμβρη κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης ενόψει της προετοιμασίας για το ματς με τον Παναθηναϊκό και ενώ είχε ζητήσει να μην πάει στην Εθνική Σερβίας για να είναι έτοιμος στο ντέρμπι, υπέστη διάστρεμμα πρώτου προς δευτέρου βαθμού. Αυτός ο τραυματισμός τον άφησε εκτός δράσης μέχρι τις 21 Νοέμβρη, όπου προπονήθηκε και ήταν στην αποστολή για την Μασσαλία.

Και ενώ όλα έδειχναν πως ο Φέισα θα είναι μια επιπλέον λύση στα χαφ, ο Σέρβος άσος υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου στις 26 Νοέμβρη και φτάσαμε στο σήμερα που χειρουργήθηκε και θα μείνει δύο μήνες εκτός δράσης. Ας ελπίσουμε αυτός να είναι ο τελευταίος τραυματισμός για τον 23χρονο μέσο, αφού τον έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός, ενώ κι αυτός θέλει να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του. Οι ατυχίες δεν λένε να τον αφήσουν...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ