ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δουλειά για την καθιέρωση"

"Δουλειά για την καθιέρωση"

Παπαδόπουλος, Κακάμης και Ζιάκας της Κ-17 του Ολυμπιακού αναφέρθηκαν στους στόχους που έχουν φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα.

Τρεις από τους παίκτες της ομάδας της Κ-17 του Ολυμπιακού (που προετοιμάζεται στο Πήλιο), οι Παύλος Παπαδόπουλος, Σάκης Κακάμης και Δημήτρης Ζιάκας, μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα των "ερυθρολεύκων" για την πορεία της προετοιμασίας, τους στόχους και τα όνειρα τους.

Παπαδόπουλος: "Συγκεντρωμένοι στο στόχο"

Ο Παύλος Παπαδόπουλος (2000) είναι εκ των παλαιοτέρων ποδοσφαιριστών της Κ-17, αφού συμπληρώνει 7 χρόνια στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Ο νεαρός στόπερ, που έχει μεγαλώσει και γαλουχηθεί στην Ακαδημία, ξέρει όσο λίγοι στην ομάδα του πόσο δύσκολο και σημαντικό είναι να αγωνίζεσαι με την φανέλα του Ολυμπιακού και ειδικά εάν είσαι και αρχηγός του:

"Είναι δύσκολο να παίζεις στον Ολυμπιακό. Είναι βαριά η φανέλα ειδικά όταν είσαι και αρχηγός. Πρέπει όλοι μας να ξέρουμε και να τιμούμε την ιστορία αυτού του συλλόγου. Εγώ είμαι τυχερός γιατί είμαι σ’ αυτό τον σύλλογο από την Κ-9. Ήταν μια φανταστική πορεία αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Οι απαιτήσεις στην Κ-17 είναι μεγάλες και όνειρο μου είναι να συνεχίσω και στην Κ-20 και εάν μπορέσω να φτάσω στη μεγάλη ομάδα".

Μιλώντας για τους στόχους σημείωσε:

"Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Προσωπικός στόχος είναι η συνεχής βελτίωση και αυτό θα γίνει μέσα από δουλειά με τους προπονητές μας. Στόχος της ομάδας είναι η κορυφή και επειδή παίζω και στόπερ θα πω πως θέλουμε να έχουμε και την καλύτερη άμυνα".

Κακάμης: "Μας αγκάλιασαν στην ομάδα"

Ο Σάκης Κακάμης είναι νέα μεταγραφή της Ακαδημίας από την Λάρισα. Αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και έχει φορέσει την φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας και της Ακαδημίας Πλίτση. Ο 16χρονος (2000) άσος μιλάει για τις πρώτες του ημέρες στον Ολυμπιακό και φυσικά για τις φιλοδοξίες του:

"Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει στον Ολυμπιακό είναι η οργάνωση και η φιλοσοφία που υπάρχει. Είναι διαφορετικό να στο περιγράφουν και άλλο να το ζεις. Περίμενα να προσαρμοστώ πιο δύσκολα αλλά όλοι στην Ακαδημία, από τους συμπαίκτες μου έως τους προπονητές, εμάς τα νέα παιδιά μας αγκάλιασαν και νοιώθουμε σαν το σπίτι μας. Είναι τιμή μου να παίζω στον Ολυμπιακό και ήρθα αποφασισμένος για να δουλέψω για να πετύχω και να καθιερωθώ. Στόχος μου είναι ο στόχος της ομάδας".

Ζιάκας: "Από την πρώτη προπόνηση ένοιωσα ενθουσιασμό"

Ο έτερος Λαρισαίος της Κ-17, ο Δημήτρης Ζιάκας (γεν. 2000) ξεκίνησε από την Ακαδημία Βουτυρίτσα και φέτος θα είναι μέλος του Ολυμπιακού. Ο νεαρός άσος παίζει και ως δεξί και ως αριστερό χαφ και κατέβηκε στον Πειραιά από τον κάμπο για να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα:

"Έχω αποφασίσει εδώ και χρόνια πως στη ζωή μου θέλω να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που μου δίνετε η ευκαιρία να παίξω στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στην κορυφή και εγώ να δουλέψω για να ανέβω σκαλοπάτια και να φτάσω στην Κ-20 και εάν τα καταφέρω να συνεχίσω. Στον Ολυμπιακό όλα δουλεύουν άψογα και δεν το κρύβω πως από την πρώτη προπόνηση ένοιωσα ενθουσιασμό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ