ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δουλειά... δύο ημερών για Λεμονή

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΛΕΜΟΝΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΛΕΜΟΝΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μόνο εύκολη δεν ήταν η αποστολή να προετοιμάσει τον Ολυμπιακό για το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης. Επί της ουσίας μόνο σε δύο προπονήσεις θα έχει όλη την ομάδα μαζεμένη ο Τάκης Λεμονής.

Όταν ο Τάκης Λεμονής άφηνε να εννοηθεί μετά την ήττα από τον Ατρόμητο ότι ναι μεν η διακοπή του Οκτωβρίου είναι ευεργετική, αλλά δεν του φτάνει κιόλας για να βελτιώσει στον βαθμό που θα ήθελε τον Ολυμπιακό, είχε στο μυαλό του ένα σωρό πράγματα.

Πρώτα απ' όλα ισχυρίστηκε ότι ένα από τα θέματα που θα επιθυμούσε να λύσει, είχε να κάνει με τη νοοτροπία ορισμένων ποδοσφαιριστών. Όπως είπε χαρακτηριστικά, θα έκανε τα πάντα για να συνειδητοποιήσουν κάποιοι παίκτες ότι πρέπει να είναι ενωμένοι και να καταλάβουν κυρίως σε ποια ομάδα αγωνίζονται.

Δεν θα ασχολιόταν δηλαδή μόνο με τα αυτονόητα και όλα όσα έβλεπε ο κόσμος. Δηλαδή το δημιουργικό κομμάτι και ο τομέας της παραγωγής φάσεων που στο αγωνιστικό μέρος ήταν το νούμερο ένα πρόβλημα στα μάτια του Λεμονή.

Όλη την περασμένη εβδομάδα μιλούσε στους παίκτες για να τους αναδείξει τη σημασία που έχουν για τον σύλλογο τα παιχνίδια πρωταθλήματος που ακολουθούν. Προσπάθησε να τους πείσει ότι τα μεγάλα ματς του Ολυμπιακού δεν είναι αυτά με την Μπαρτσελόνα σε Καμπ Νου και Καραϊσκάκη, αλλά με τον Πανιώνιο, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Το αν το κατάλαβαν οι ποδοσφαιριστές, αυτό θα αποδειχθεί στην πράξη.

Από την άλλη, σε ό,τι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό μέρος, αν βάλουμε κάτω τα πράγματα ο Λεμονής δεν είχε καθόλου χρόνο να βελτιώσει την ομάδα του στον βαθμό που θα επιθυμούσε. Κι αυτό, γιατί θα δουλέψει όπως πρέπει μόνο για... δύο μέρες.

"ΜΥΘΟΣ" ΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ

Οπότε, το δεκαήμερο της διακοπής περισσότερο είναι ένας "μύθος". Τι εννοούμε; Από τη στιγμή που απουσίαζαν οι διεθνείς, ο Λεμονής αναγκαζόταν και φώναζε παιδιά από την Κ20 για να βγαίνουν οι προπονήσεις.

Ίσως το ευχάριστο στο διάστημα της διακοπής να έχει να κάνει με την επιστροφή του Αλμπέρτο Μποτία στη δράση. Το γεγονός ότι έπαιξε στο οικογενειακό φιλικό με την Κ20 και δεν παραπονέθηκε για ενοχλήσεις, δίνει τη δυνατότητα στον Λεμονή να τον σκέφτεται για βασικό στη Νέα Σμύρνη.

Καταλήγοντας όμως αναφορικά με τους διεθνείς, οι τελευταίοι που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές (Φορτούνης, Ταχτσίδης, Καπίνο, Ανδρούτσος, Νικολάου, Ανσαριφάρντ) θα πάνε στο Ρέντη την Τετάρτη (11/10). Εκείνη την ημέρα θα κάνουν αποθεραπεία, οπότε θα μπουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων για δύο μέρες (Πέμπτη – Παρασκευή), έτσι ώστε να δοκιμάσει κάποια πράγματα ο Λεμονής ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο που θα γίνει το Σάββατο (14/10).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ