ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δίχτυα" σε Bundesliga o Καπίνο

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έχει άκρες στη Γερμανία ο διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Στέφανος Καπίνο και δεν αποκλείεται ο Ιανουάριος να τον βρει στα γήπεδα της Bundesliga.

Ο Στέφανος Καπίνο ήταν προετοιμασμένος για τη χθεσινή (4/12) εξέλιξη. Εδώ και καιρό βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, αφού έβλεπε ότι δεν είχε μέλλον στον Ολυμπιακό.

Η πρώτη επιλογή του 23χρονου γκολκίπερ είναι να βρει κάτι καλό στη Γερμανία. Ο Καπίνο είχε φύγει το καλοκαίρι του 2015 από τη Μάιντς για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, αλλά δυόμισι χρόνια αργότερα φαίνεται ότι επιδιώκει να κάνει την αντίθετη διαδρομή. Να βρει μια ομάδα στην Bundesliga για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το καθεστώς της αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό θα ξεκαθαρίσει στις αρχές Ιανουαρίου. Αν θα φύγει δηλαδή δανεικός με οψιόν αγοράς ή με κανονική μεταγραφή.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΚΑΡΣΕΛΑ, ΖΝΤΙΕΛΑΡ, ΜΙΛΙΤΣ

Όλοι οι "τελειωμένοι" θα κάνουν μόνοι τους προπονήσεις και παράλληλα θα ψάχνουν για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Ο Καρσελά θα επιστρέψει αναγκαστικά στην Γρανάδα, γιατί θα διακοπεί ο δανεισμός του. Αυτό σημαίνει ότι είναι καθαρά στο χέρι της ισπανικής ομάδας αν θα τον κρατήσει ή αν θα τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα, έτσι ώστε να γλιτώσει λεφτά από το συμβόλαιό του.

Ο δε Ζντιέλαρ κάθε μεταγραφική περίοδο προσελκύει το ενδιαφέρον από την πατρίδα του (Ερυθρός Αστέρας, Παρτιζάν). Όπως επίσης και αυτό του Πανιωνίου, ο οποίος φαίνεται ότι θα ψαχτεί για ποδοσφαιριστή στα δικά του χαρακτηριστικά.

Τέλος, η πλευρά του Μίλιτς έχει "ενοχληθεί" τον τελευταίο καιρό από συλλόγους της Ουκρανίας, της Κροατίας, της Ρωσίας, ενώ κάτι ακούγεται και για Τουρκία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ