ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διχρωμία λόγω ολισθηρότητας για τον Προτό

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÖÉÃÊÅÉÑÁÓ(Á) ÐÑÏÔÏ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÖÉÃÊÅÉÑÁÓ(Á) ÐÑÏÔÏ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πρόβλημα με τα παπούτσια του είχε στο γλιστερό τερέν της Λεωφόρου ο Προτό, ωστόσο προτίμησε να αλλάξει μόνο το δεξί, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί στο ματς φορώντας ένα κίτρινο και ένα κόκκινο παπούτσι.

Με τη συνοδεία της βροχής ξεκίνησε το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με το τερέν να δυσκολεύει τις προσπάθειες των 22 παικτών.

Ο Προτό μάλιστα είχε σοβαρό πρόβλημα να πατήσει σωστά στον αγωνιστικό χώρο και έτσι στη διάρκεια του πρώτου μέρους ζήτησε από τον διαιτητή Παπαπέτρου να του επιτρέψει να αλλάξει παπούτσια.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έφεραν ένα δεύτερο ζευγάρι στον Βέλγο γκολκίπερ, που όμως προτίμησε να αλλάξει μόνο το δεξί παπούτσι και το αποτέλεσμα ήταν μια στιλιστική διχρωμία που δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς ο Προτό ολοκλήρωσε το πρώτο 45λεπτο παίζοντας με ένα κίτρινο (δεξί) και ένα κόκκινο (αριστερό) παπούτσι.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΠΡΟΤΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΠΡΟΤΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS
Διχρωμία λόγω ολισθηρότητας για τον Προτό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ