ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δίωξη σε βάρος του Σεμπά

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικής δίωξης, Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης, άσκησε δίωξη σε βάρος του Σεμπά για την κλωτσιά στον Αραούχο, η οποία και θα εκδικαστεί την επόμενη Πέμπτη, 27 Απριλίου. Παίζει με την ΑΕΚ (26/4, 19:00) ο Βραζιλιάνος.

Ασκήθηκε η δίωξη στον Σεμπά από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης, Στέφανο-Κωνσταντίνο Μπαξεβάνη, για την κλωτσιά στον Αραούχο, στον πρώτο ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη τη Μ. Πέμπτη.

Η φάση δεν είχε πέσει στην αντίληψη του διαιτητή Παπαπέτρου, αλλά η Ένωση έκανε καταγγελία στην ΕΠΟ, με την οποία ζήτησε να τιμωρηθεί ο Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος κινδυνεύει με δυο αγωνιστικές και σύμφωνα με πληροφορίες κατηγορείται για απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο παίκτη, κάτι που σημαίνει ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν έλαβε υπόψιν του την καταγγελία της ΑΕΚ και άσκησε την δίωξη μόνο με βάση το βίντεο.

Ο Βραζιλιάνος θα παίξει κανονικά στη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (26/4, 19:00) και αν η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου, δεν θα μπορεί να αγωνιστεί, καθώς θα απομένει μοναχά ένα παιχνίδι, αυτό της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ως εκ τούτου δεν θα έχει προλάβει να εκτίσει την ποινή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικής δίωξης, Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης, άσκησε δίωξη εις βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Sebastiao de Freitas Couto Junior, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3παρ. 2 εδ. γ΄, 10 παρ. 1 περ. β και παρ. 6 περ στ΄. στοιχ. β΄, 34 παρ. 2 περ. α΄ στοιχ. ιι΄, 35 παρ. 1 στοιχ. iv του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΑΕΚ).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ