ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διπλό "πακέτο" από Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός

Διπλό "πακέτο" από Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει συζητήσεις για την απόκτηση των Ρομάο και Ρολάντο αποκαλύπτει η "Equipe" ενώ σύμφωνα με άλλα γαλλικά ΜΜΕ ο πρώτος είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα. Προτάθηκε και ο Ραούλ Μεϊρέλες.

Ο Ολυμπιακός μόλις χθες (29/8) διέδιδε ότι θα πάει για έναν αμυντικό χαφ, ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί με τον Μιλιβόγεβιτς. Μία μέρα μετά η “Equipe” έβγαλε στο προσκήνιο το όνομα του Αλέξις Ρομάο που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Μαρσέιγ και τώρα έμεινε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο 32χρονος Τογκολέζος αμυντικός μέσος (κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου) έχει κάνει “γκελ” στους Πειραιώτες, οι οποίοι εμφανίζονται να έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τους εκπροσώπους του παίκτη για την απόκτησή του.

"Πάει Αθήνα ο Ρομάο", λένε τα τοπικά ΜΜΕ

Η "Equipe" αποκάλυψε το θέμα με τον Αλέξις Ρομάο και αρκετά γαλλικά ΜΜΕ το προχώρησαν ακόμα περισσότερο το θέμα, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο (αν δεν έχει ήδη μπει) για να έρθει στην Ελλάδα και να συζητήσει από κοντά με τον Ολυμπιακό τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για δουλειά του Φρανσουά Μοντέστο. Ο 32χρονος Τογκολέζος αμυντικός μέσος είχε στα χέρια του πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του από τη Μαρσέιγ, αλλά βλέποντας ότι θα είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, ήθελε να αναζητήσει κάτι άλλο στην καριέρα του.

Έτσι, εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός, το πρότζεκτ των "ερυθρολεύκων" φέρεται να άρεσε στον Ρομάο και πλέον στη Γαλλία το θεωρούν δεδομένο ότι ο παίκτης θα καταλήξει στους Πειραιώτες.

Εκτός από τον Ρομάο, στο προσκήνιο βγήκε και το όνομα του 30χρονου στόπερ Ρολάντο της Μαρσέιγ, το συμβόλαιο του οποίου με τους Μαρσεγιέζους εκπνέει το καλοκαίρι του 2018. Ο Ρολάντο δεν υπολογίζεται και ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Σύμφωνα με την “Equipe” ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούση στη γαλλική ομάδα για να τον κάνει δικό του.

Προτάθηκε και ο Μεϊρέλες

Οι προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ καταφθάνουν με... καταιγιστικούς ρυθμούς. Ένα από τα τελευταία ονόματα ήταν και αυτό του Ραούλ Μεϊρέλες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε. Ο 33χρονος μέσος αν και ψαχνόταν στην Αγγλία, δεν έχει βρει ακόμα ομάδα και έχει προταθεί αρκετές φορές στους "ερυθρόλευκους", αλλά προς το παρόν δεν προκύπτει κάτι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ