ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δίπλα στον μικρό Κωνσταντίνο ο Ολυμπιακός

Δίπλα στον μικρό Κωνσταντίνο ο Ολυμπιακός

Αντιπροσωπεία της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε τον μικρό Κωνσταντίνο, ο οποίος υπεβλήθη πρόσφατα σε δύσκολη επέμβαση και του δώρισε μία φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Η σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη εκπλήρωσε το όνειρο του μικρού Κωνσταντίνου, ο οποίος υπεβλήθη πρόσφατα σε δύσκολη επέμβαση, καθώς τον επισκέφθηκε και του έδωσε μία φανέλα με τις υπογραφές των αγαπημένων του ποδοσφαιριστών, καθώς κι άλλα δώρα.

Μάλιστα ο προπονητής της σχολής και επικεφαλής της αντιπροσωπείας, Αντώνης Λεπιτσάς, υποσχέθηκε στον μικρό Κωνσταντίνο πως θα γίνει εκδρομή στο "Γ. Καραϊσκάκης" και θα είναι μέλος της αποστολής. Ο μικρός φίλος του Ολυμπιακού φιλοξενείται στο Κέντρο Αποκατάστασης "Ευεξία" στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, ζήτησε μία φανέλα και η ανταπόκριση ήταν άμεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Δίπλα... στον μικρό Κωνσταντίνο που υπεβλήθη πρόσφατα σε μια δύσκολη επέμβαση βρέθηκαν στελέχη της Σχολής του Ολυμπιακού από την Θεσσαλονίκη! Ο νεαρός φίλος του Ολυμπιακού ο οποίος φιλοξενείται στο Κέντρο Αποκατάστασης "Ευεξία" στο Λάκκωμα Χαλκιδικής ζήτησε μετά από την επέμβαση φανέλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές των αγαπημένων του ποδοσφαιριστών και η ανταπόκριση ήταν φυσικά... αστραπιαία!

Αντιπροσωπεία της Σχολής μας στη Θεσσαλονίκη με επικεφαλής τον προπονητή κ. Αντώνη Λεπιτσά, στελέχη της Σχολής και πολλά μέλη της Πρωταθλήτριας Κ-15 της ΕΠΣ Μακεδονίας επισκέφτηκαν τον μικρό Κωνσταντίνο μίλησαν μαζί του αλλά και με την μητέρα του και του έδωσαν τα δώρα του Ολυμπιακού! Ο μικρός Κωνσταντίνος χάρηκε με τα δώρα και ζήτησε να επισκεφτεί και το "Γ. Καραϊσκάκης" για να δει την αγαπημένη του ομάδα. Φυσικά ο προπονητής της Σχολής μας κ. Λεπιτσάς δεσμεύτηκε πως θα γίνει εκδρομή της Σχολής στο γήπεδο του Ολυμπιακού με τον μικρό Κωνσταντίνο να είναι μέλος της αποστολής!

Ο προπονητής της Σχολής μας μετά από την επίσκεψη στο Κέντρο Αποκατάστασης τόνισε: "Όλοι μας περνούμε δύναμη από τέτοιους αγωνιστές της ζωής, όπως είναι ο Κωνσταντίνος. Το επικίνδυνο στάδιο πέρασε και τώρα τον περιμένουμε να περπατήσει και να κατέβουμε μαζί στο Καραϊσκάκης! Είναι Ολυμπιακός και δεν το ξέχασε στιγμή, γι' αυτό και δεν έπαψε να παλεύει."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ