ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δίνει δεύτερη ευκαιρία σε Γιαννιώτα ο Ολυμπιακός

Δίνει δεύτερη ευκαιρία σε Γιαννιώτα ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Γιαννιώτας αναμένεται να συμμετάσχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία του και να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία μετά τις καλές εμφανίσεις στην Κύπρο με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Θέλει να αγοράσει τον Αυλωνίτη η Στουρμ Γκρατς.

Μια δεύτερη ευκαιρία αναμένεται να πάρει από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Γιαννιώτας το προσεχές καλοκαίρι. Ο ίδιος τα πηγαίνει πολύ καλά στην Κύπρο με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, μετρώντας ένα γκολ και μια ασίστ σε έντεκα εμφανίσεις, με την εικόνα του να είναι θετική ως τώρα και να έχει ικανοποιήσει τους Πειραιώτες.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να είχε μόλις μια συμμετοχή και γι' αυτό να δόθηκε δανεικός τον Γενάρη, όμως θα προσπαθήσει να πείσει τον Μάρκο Σίλβα ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ.

Σύμφωνα με το "ΦΩΣ", στο Λιμάνι σκέφτονται να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον 23χρονο εξτρέμ, αφού η ενδυνάμωση του ελληνικού στοιχείου βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και παίκτες όπως ο Γιαννιώτας δεν μπορούν να χάνονται χωρίς προσπάθεια.

Θέλει να κρατήσει τον Αυλωνίτη η Στουρμ Γκρατς

Εξάλλου, η ίδια εφημερίδα αναφέρει ότι η Στουρμ Γκρατς σκοπεύει να κινηθεί για την αγορά του Έλληνα στόπερ που ανήκει στον Ολυμπιακό και παίζει με τη μορφή δανεισμού εκεί, του Τάσου Αυλωνίτη. Ο παίκτης έχει ικανοποιήσει ως τώρα και γι' αυτό επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους οι Αυστριακοί.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ