ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διήμερο εξελίξεων με Αράο

Willian Arao of Brazil's Flamengo celebrates after scoring during a Copa Sudamericana soccer match with Chile's Palestino in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 9, 2017. (AP Photo/Liliana Michelena)
Willian Arao of Brazil's Flamengo celebrates after scoring during a Copa Sudamericana soccer match with Chile's Palestino in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 9, 2017. (AP Photo/Liliana Michelena) AP PHOTO/LILIANA MICHELENA

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τελειώσει την υπόθεση του Γουίλιαν Αράο μέσα στο Σαββατοκύριακο (14-15/7). Συνεχίζονται οι επαφές και για τον 23χρονο Αργεντινό χαφ, Μαριάνο Μπαρέιρο της Ρασίνγκ.

Ο Ολυμπιακός μετά την απόκτηση του Γιασίν Μεριά και τις συζητήσεις που βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο με την Μπράγκα για τον Αχμέντ Χασάν (ή Κόκα), έχει ρίξει το βάρος του στο να ντύσει στα κόκκινα τον "εκλεκτό" του Μαρτίνς για τα χαφ, Γουίλιαν Αράο.

Ο Βραζιλιάνος άσος θεωρεί ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στην Φλαμένγκο και ο Ολυμπιακός είναι το καλύτερο βήμα για την καριέρα του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" που σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, είχαν καταθέσει πρόταση 2.300.000 ευρώ, είναι πολύ κοντά στο να πείσουν την Φλαμένγκο να τους παραχωρήσει τον Γουίλιαν Αράο.

Δεν αποκλείεται ακόμα και αυτό το Σαββατοκύριακο (14-15/7) να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα. Οριστικές εξελίξεις προς το θετικό...

ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΡΙΑΝΟ ΜΠΑΡΕΪΡΟ

Ένα όνομα που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες και πράγματι ο Ολυμπιακός ασχολείται με την περίπτωσή του είναι ο Μαριάνο Μπαρέιρο.

Ο 23χρονος Αργεντινός "κόφτης" της Ρασίνγκ είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στους Πειραιώτες για την ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής και εξετάζεται σοβαρά.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα φέρεται να έχει κάνει ήδη τις πρώτες κρούσεις προς την πλευρά του Ρασίνγκ, καθώς ο Μπαρέιρο έχει ένα "πακέτο" ιδιαίτερα ελκυστικό.

Ξεκίνησε ως κεντρικός αμυντικός, αλλά στην πορεία εξελίχθηκε σε μία πολύ καλή αξιόπιστη λύση ως "κόφτης" για την Ρασίνγκ.

Photo Credits: AP Photo/Liliana Michelena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Υπογράφει ο Μεριά στον Ολυμπιακό (VIDEO)
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ